SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılar yine kürsüde

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılar yine kürsüde

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2026 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2026 12:32
Kaynak: IGF
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılar yine kürsüde

Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yıldırım Satranç Turnuvası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 2 derece elde etti.

BURSA (İGFA) - 8 Şubat ‘ta gerçekleştirilen organizasyonda 59 sporcu kürsü için hamle yaptı. 9 turdan oluşan İsviçre sistemi ile yapılan turnuvada Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılar, 2 derece ile kürsüde yer aldı.

Turnuvada Bursa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden genç sporculardan Uygar Altan Toptal 7 puanla kuvvetli rakiplerinin önünde üçüncülük kupasını kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Hasan Atış ise 6,5 puanla dördüncü olarak kürsüde yer aldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.