SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHURİYET

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2023 22:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 22:51

Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Gurur duyuyoruz.Vatan millet ve bayrağımızla yaşasın. Türk milletine kadına özgürlüğünü ,seçme ve seçilme hakkını veren tek lider Atatürk. 

Özgür vatanın özgür kadınlarıyız bizler . Bunu bölmeye kimsenin gücü yetmez. Her zaman gülmek için bir sebep buluruz. Belki yaşamamıza yıllar eklemez ama kesinlikle yıllarımıza yaşam eklerler. Bu kirlenmiş dünyayı yaşanır hale koyarız. Biz kadınlar sayesinde daha güzel bireyler yetiştirmekle yol alacağız. Kadın olmak ve kadınca yaşamak özgürlüğün adı. Yaşasın Cumhuriyet ve Cumhuriyet kadınlarına selam olsun.

100 yıl harika bir duygu. Barış huzurla geçen 100 yıllara inşallah. Bu topraklarda atamızdan bize armağan yadigâr kalan özgürlüğe ve nice özgürlüklerimize her daim sağlık başarıyla gelecek nesillerimize taşıma dileğiyle. Özgürlüğün adı atam. Atam’ın adı kadının kendi adı ayakları üzerinde duruşu , çocukların , gençlerin , yaşlıların özgür bir kadına ne mutlu türküm diyebilmektir. Ben özgürlüğün tadını şerli ülkelerde kadınların çektiği eziyetlerle daha iyi anlıyorum ve kendime bu özgürlüğü veren atama şükrediyorum.

Özgür vatanın özgür çocuklarıyız biz. 100 yılı doldurdu daha nice 100 yıllara gelecek neslimizle.
Bir kadın olarak çarşafa bürünmek , konuşmamak , erkeğin arkasından üç adım geride kalmak,  duygularını korkusuzca söylemek veya bastırmak değildir. Bize bu özgürlüğü veren ulu Önder Atamıza ve tüm yol arkadaşlarına minnettarız.

Kadın olarak özgürce ayakta durabiliyorsak özgürce nefes alabiliyorsak adı özgürlük olan Cumhuriyetimize nice 100 yıllara hep birlikte ne mutlu türküm diyene kadının adı özgürlüğün ta kendisi 
Atam’la Bayrağımla.
Cumhuriyet kadını ve kadınları olarak gurur duyarım.
Yaşasın Türk milleti 

Atam sana minnettarlığımız yıllar, asırlar geçsede bitmeyecek. Nice 100 yıllara. 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ATAM Nurlar içinde uyu yol arkadaşlarınla.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Yorum Ekle
    Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
    Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.