SON DAKİKA
Hava Durumu

İZLERİN ARDINDAKİ FISILTILAR 

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2022 16:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2022 04:41

Her mekanın, her objenin bir enerjisi vardır. Temas edene geçen. Karşılaşılan hiç bir insan tesadüfen girmez hayatına. Birazcık sen vardır mutlaka. Güzel enerjiler özel insanlar ile yücelirler. Yaydığın titreşimler aynı titreşime sahip kişilere değerler. 

Yeni yerler görmeli, yeni insanlar katılmalı yaşamına. Yeni tatlarla donanmalı dimağın.  Hissedilmemiş duygular varoluş anlamını katlarlar. Yerinde saymamalı hiç bir varlık. Doymadan yeniliklere kapı aralamalı. Doyumsuz olmak...

Sanılanın aksine olumsuzluk doğurmaz. Ölümsüz enerjiyi sarmalar. Nerden baktığındadır ince çizginin sırrı.

Katman katman ruhumu donattım çiçek kokularıyla. Geçtigim her yolda iz bırakmak, bırakılan izlere dokunmak için adımlarım itinayla kimi zaman caddelerde, kimi zaman tarlalarda ve hatta yamaçlarda cesurca var olmakta. Gözlerim gören gözlerle buluşmakta. Kulaklarım duyulmayan sesleri işitmekte. Her görüntünün arka perdesi fısıltılar yollar sessice. Durup usulca dinlerim, gönül bahçemden bir gül derler özenle veririm.  Hayat aceleye gelmez, yavaşı da sevmez... Dengeyi bulan nefes almanın lezzetine varandır. Derin nefesler çekenler mutlaka ortak noktada buluşandır. Bu buluş ki doyumun zirvesinde var olmaktır. 

İçini bulandırmak isteyen bunaltıcı insanlar da elbette vardır. Omuzuna çarpar geçer bazen. Dikenli lakırtılar duyurur kulaklarına. Sen onlara kanma. Bakmayı bilen görmeyi bilen ol. Olmalısın...

Yaşamda neye nasıl anlam yükleyeceğin senin elinde. Güzel gören eşsiz düşler içinde bulur kendini. Peki senin enerjin nereli? 

Merve Yurtsever

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Yorum Ekle
    Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
    Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.