SON DAKİKA
Hava Durumu

PTT 183 YAŞINDA

PTT 183 YAŞINDA

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
PTT 183 YAŞINDA

PTT 183 YAŞINDA

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan Türkiye’nin en köklü kurumlarından Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.  

 

PTT AŞ’nin 183. kuruluş yıl dönümü kapsamında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir URALOĞLU, “PTT’mizin geçmişte elde ettiği başarıları ile geleceğini şekillendirirken iletişim ve haberleşme alanlarında sunduğu hizmetleri ile vatandaşlarımıza karşı sorumluluğunun ne kadar büyük ve önemli olduğunun farkındayız. Bundan dolayı geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu özel gün vesilesiyle, siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Sizler olmadan, PTT Ailemizin bugünkü başarısı ve itibarı mümkün olmazdı” ifadelerini kullandı.  

Sayın URALOĞLU konuşmasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının faaliyetlerini sürdürdükleri alanlarda sundukları hizmetleri ile vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırırken aynı zamanda sürdürülen faaliyetlerin Ülkemizin çevre konusundaki hassasiyetine uygun yürütülmesine özen gösterdiğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.