SON DAKİKA
Hava Durumu

“KAÇAK GELİNLER” İN YENİ TANITIMI ŞAŞIRTTI!!! SELİN ŞEKERCİ ÖLÜYOR MU???

“KAÇAK GELİNLER” İN YENİ TANITIMI ŞAŞIRTTI!!! SELİN ŞEKERCİ ÖLÜYOR MU???

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
“KAÇAK GELİNLER” İN YENİ TANITIMI ŞAŞIRTTI!!!   SELİN ŞEKERCİ ÖLÜYOR MU???
 “KAÇAK GELİNLER” İN YENİ TANITIMI ŞAŞIRTTI!!!
 
SELİN ŞEKERCİ ÖLÜYOR MU???
  
 
Büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede fenomen olan, heyecan ve ritmini düşürmeyen Tv8’in ilk dizisi “Kaçak Gelinler”de Selin Şekerci herkesi şaşırttı.
 
Güzel oyuncu Selin Şekerci’nin canlandırdığı karakter Şebnem, ilk kez herkese duygularını açıkladı. Şebnem’in arkadaşlarına yaklaşımı akıllarda soru işareti bıraktı? Şebnem ölecek mi?
 
Dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Çarşamba 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyircisiyle buluşan dizisi “Kaçak Gelinler” bu hafta çok merak edilen bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.
 
Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.
 
Yapımcı                       :NTC Medya
Yönetmen           :Kerem Çakıroğlu
Müzik                  :Cem Özkan
Oyuncular:          :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.