SON DAKİKA
Hava Durumu

YAZAR HAKAN DİNÇAY’DAN 2 ESER BİRDEN

YAZAR HAKAN DİNÇAY’DAN 2 ESER BİRDEN

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
YAZAR HAKAN DİNÇAY’DAN 2 ESER BİRDEN

YAZAR HAKAN DİNÇAY’DAN 2 ESER BİRDEN

Yazarlık hayatına “Saklambaç ve Deprem” ile iki eserle birlikte adım atan Yazar Hakan Dinçay, kadınlar ve kadın cinayetlerini konu alan yazar okuyuculara farklı bir dünyanın kapılarını açmanın heyecanını yaşıyor.

Dinçay, bugüne kadar kaleme aldığı kitapları yayımlamanın heyecanını yaşıyor. Kendisi de iyi bir okur olan yazar, kitabının çıkış noktası olarak “Kadınların hayatta farklı bir konumda olması, kadınlara değer verilmesinin önemi ve günümüzdeki kadınların hepsinin olmasa da bir kısmının şiddete ve istismara uğradığının altını çizmek istedim. Kadına değer vermeyen toplumlar eninde sonunda bunun bir hata olduğunu eninde sonunda anlayacaktır. ” diyerek duygularını dile getirdi.

Yazamaya devam eden Dinçay, “Elimden geldiğince kadınların yaşadıklarını dile getirmeye devam edeceğim. Ufak bir farkındalık bile yaratsam bunun önemi ve etkisinin büyük olacağına inanıyorum. Ataerkil bir toplum yapısında olduğumuz kanıksanamaz bir gerçek. Gelişmiş bir toplum olmak için öncelikle kadınlarımıza değer vermemiz gerekmektedir. Bunun için de üzerime düşeni yapmayı kendime görev edindim. Okurlarıma ulaşarak dikkatlerini çekmek istedim.” diye konuya dikkat çekmek istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.