SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN ÖZTEKİN GENÇLERE MORAL VERDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN GENÇLERE MORAL VERDİ

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2022 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2022 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
BAŞKAN ÖZTEKİN GENÇLERE MORAL VERDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN GENÇLERE MORAL VERDİ

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin YKS'ye girecek gençlerin motivayonunu artırmak için evlerine hediye paketi gönderdi.

Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, YKS öncesi gençleri unutmadı. Üniversite adayı gençlerin evlerine moral olması için hediye paketi gönderen Başkan Öztekin, paketteki notta: '' Hayalini kurduğun gelecek için ne kadar emek verdiğinin farkındayız. Hafta sonu gireceğin Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda emeklerinin karşılığını fazlasıyla almanı diliyoruz. Yarın, sizlere emanettir. Sizleri seviyor, YKS sınavında başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kağıthane Belediyesi gençlerin üniversiteye gitmesi için birçok yeni proje üretti. Üniversiteye hazırlık, yabancı dil ve kişisel gelişim kursları; online eğitim ve sınavlar düzenledi. Sınava girecek öğrencilerin harç ücretlerinin karşılanması, üniversitelilere burs desteği, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Üniversite sonrası iş arayan gençler için de İstihdam Hizmet Noktası projesini hayata geçirdi.

Kağıthane, Türkiye'de en genç nüfusa sahip ilçelerden biri olmakla beraber İstanbul'da gençlerin ikamet etmek için tercih ettiği ilçelerin başında geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.