SON DAKİKA
Hava Durumu

Zebra Etiket Yazıcı

Zebra Etiket Yazıcı

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2022 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Zebra Etiket Yazıcı

Zebra Etiket Yazıcı

 

Satılmak istenen ürünlerin hem barkodlarını hem de etiketlerini düzgün bir şekilde hazırlaya bilmek için barkod veya etiket yazıcı kullanılır. Zebra etiket yazıcı da bu amaç doğrultusunda kullanılan oldukça pratik özellikli bir cihazdır. Özellikle marketlerde yoğun şekilde kullanılan bu yazıcı, satılan yiyecek ve giyecekler ile zerzevat türü birçok üründe iş kolaylığı anlamına gelmektedir. Zebra etiket yazıcı ile ürünler kasadan en doğru şekilde fiyatlanarak geçmesi sağlanır.

 

Bu yazıcı çeşidi, özellikle kozmetik alanında kullanılır. Market ve hazır giyim alanları gibi farklı alanlar da kullanım kapsamındadır. Sistemin oldukça pratik olan bir kullanımı vardır. Hem termal hem de termal transfer türde baskı yapa bilmesi, kullanımını aranan ve ideal şekle getiren bir üründür. Sistemin en temel farklarından biri de hızıdır. Hızlı işlem yapan bu sistem, ürünlere dair hem fiyatlama hem sınıflama hem de miktarlarına ve boyutlarına göre ayırma işlemi de yapabilmektedir.

 

Pratik ve Kullanışlı Yazıcı Modelleri

Ürünün fiyatını gösteren, ya da beden bilgisi ve yıkama talimatı etiketi, zebra etiket yazıcı modelleri ile pratik bir şekilde basılıp oluşturulabilir. Kullanışlılık, hız ve pratiklik; bu yazıcı modellerinin öne çıkmasına neden olan belirteçlerinden bazılarıdır. Bilgisayar destekli modeller, bilgisayar ile tasarlanan ve hazırlanan hem etiketlerin hem de barkodların yazdırılmasını sağlar. Bunun için yapılması gereken, özel etiket ya da barkod kâğıtlarını, cihazın haznesine yerleştirmektir. Sonrasında da, kolay bir yazdırma işlemi başlatmaktır.

 

 Yazıcı modellerinin hem mobil hem stabil seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar kullanım amacına göre tercih edilecek modellerdir. Mesela, seyyar olarak iş tutması gereken birinin mobil seçeneğini tercih etmesi gibi. Yüksek çözünürlüğe sahip etiket ya da barkod yazıcı markalarının uyguladıkları baskının özellikleri, modeller arasında farklılık göstermektedir. Etiket için kullanılacak kâğıdın boyutu, seçilecek olan modelde oldukça etkilidir. Butik tarzdaki bir mağaza için alınacak cihaz ile daha kapsamlı bir iş yerindeki seçenek, doğal olarak değişiklik arz edecektir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.