SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüz Dolgusu

Yüz Dolgusu

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Yüz Dolgusu

Yüz Dolgusu

İnsanların yüzlerinde zamanın etkilerini görmek mümkün olmaktadır. Yüzün belli bölgelerinde çizgiler ve çökmeler meydana geldiği görülmektedir. Bu kırışıklıklar ve çökmeler artık çok kolay şekilde giderilebilmektedir. Yüz dolgusu işlemi ile yüzde istenilen görüntünün elde edilmesi sağlanabilir. Dolgu işlemi son yıllarda en çok tercih edilen estetik uygulamasıdır. Çok pratik ve kolay bir şekilde yapılan bu uygulama pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yüz Dolgusu İşleminin Yararları?

Bütünsel yüz olarak değerlendirilen yüz biçiminde yüzün oranının eşit olması sağlanmaktadır. Bu bütünsel yüz biçiminin yakalanabilmesi için çeşitli estetik dokunuşlar yapılması gerekebilir. Bu dokunuşlar yüz dolgusu işlemi ile yapılmaktadır. Yüzdeki altın oranın elde edilmesi için yüzün simetrik yapısın gözden geçirilmesi uygun olacaktır. Göz altlarında, çene bölgesinde, yanaklarda bazı deformasyonlar meydana gelmiş olabilir. Zamanla insan yüzünde oluşan bu değişimler dolgu işlemi ile düzeltilmektedir.

Yüz dolgusu konusuna ihtiyacınız olup olmadığını alanında uzman kişilerden destek alarak öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken https://www.dryusuftopal.com/yuz-dolgusu sayfasını incelemek ve iletişim kurmak olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.