SON DAKİKA
Hava Durumu

Gözaltı Işık Dolgusu

Gözaltı Işık Dolgusu

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2022 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Gözaltı Işık Dolgusu

Gözaltı Işık Dolgusu

Cildinizde sertlik esneklik ve pürüzsüzlüğü artırmak amacı ile cilt rengini güzelleştiren göz altı ışık dolgusu tedavisi yaptırabilirsiniz. Cildin derin bölgelerinde bulunan hidrasyon seviyesini yükseltmek amacı ile kullanılan tedavi tekniğine gözaltı dolgusu denir. Bu tedavinin ihtiyacı gözaltı problemleri yaşayan kişilerde doğar. Bu problemlerle karşılaşan kişiler bulunmuş olduğu yaştan daha büyük ve yaşlı görünürler. Yüzünüzün diğer bölgeleri ile renk eşitsizliği yaşıyorsanız bu tedavi yöntemi size göre olacaktır.

Gözaltı Işık Dolgusu Ne İse Yarar?

Yüzünüzün olduğundan daha yaşlı ve yorgun görünmesine engel olurken cildinizin parlaklaşmasına ve daha güzelleşmesine yardımcı olacaktır. Gözaltlarında çukurlar varsa gözaltı dolgusu sayesinde bu çukurlar dolarak gözaltlarınız yanaklarınız ile aynı seviyeye gelecektir. Uygulamanın hemen sonrasında gözaltlarını da yükselmeler meydana gelecek ve cildiniz yenilenecektir. Cildinizde meydana gelen gelişmeler uygulamanın hemen sonrasında fark edilir.

Gözaltı Işık Dolgusu Yaptırırken Dikkat!

Cerrahi müdahale gerektiren gözaltı ışık dolgusu yaptırırken tercih edeceğiniz doktorun alanında uzman olması gerekiyor. Bu tür tedaviler geri dönüşü çok zor olan estetik yöntemlerdir. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için kendimizi teslim edeceğiniz kişinin alanında uzman olması gerekiyor. Ayrıca işlemi yaptıracağınız yerin steril olmasına dikkat etmelisiniz. Kullanılan malzemeler aynı şekilde steril olmalı. Kullanılacak olan kanüllerkünt uçlu olmalı. İşleme hastasında gözaltlarının temizliği de en iyi şekilde yapılmalı. Detaylı bilgi sahibi olabilmeniz için https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ adresine gelebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.