SON DAKİKA
Hava Durumu

Girişimciler İçin Dükkan Açma Fikirleri 2022

Girişimciler İçin Dükkan Açma Fikirleri 2022

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2022 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2022 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Girişimciler İçin Dükkan Açma Fikirleri 2022

Girişimciler İçin Dükkan Açma Fikirleri 2022

2022 yılında iş kurmak istiyorsanız ve dükkan açma fikirleri arıyorsanız, dünyada meydana gelen değişimleri hesaba katmanız çok önemlidir. Covid-19 virüsü ile mücadele eden dünyada iş kurma ve dükkân açmak için insanların ihtiyaçlarını ve dünyanın yeni düzenini dikkate almalısınız. İnsanların birçoğu artık evlerinden çalışmakta ve ihtiyaçlarını internetten online satın almaktadır. Bu değişimleri göz önüne alarak dükkân açarsanız çok başarılı olabilirsiniz. İş kurmak ve dükkân açmak için öncelikle bir iş planı oluşturmalısınız. Dükkânınızı fiziksel bir mağaza olarak açmayı düşünüyorsanız, pandemi döneminde satış yapabilmek için internette de bir dükkân açmalısınız. Ayrıca internetteki dükkânınız kredi kartıyla alışveriş yapmayı sağlayan, güvenli bir mağaza olmalıdır. 2022 yılında başarılı olacağınız birçok dükkân açma fikirleri vardır. Aşağıdaki dükkan açma fikirleri arasında seçim yapabilir, dükkanınızı hemen açabilirsiniz.

Temizlik Hizmeti

Girişimciler için dükkan açma fikirleri arasında en popüler fikirlerden biri temizlik hizmeti veren online bir dükkan açmaktır. Yeni dünya düzeninde insanların birçoğu evlerinde zaman geçirdiği için temizlik ihtiyacı da artmıştır. Ayrıca çoğu insan anne ve babasından farklı evlerde yaşamakta, yaşlı anne ve babalarının evlerini temizletmek için temizlik hizmeti veren online firmalara başvurmaktadır. Temizlik hizmeti veren bir dükkan açmanın maliyeti de oldukça azdır. Küçük bir sermaye ile temizlik hizmeti veren bir dükkan açabilir, evlerin, apartmanların, sitelerin ve ofislerin temizlik işleri için online hizmet sunabilirsiniz. Ülkemizde her apartman, bir temizlik şirketinden haftalık hizmet almaktadır. Bu hizmetin bedeli ise apartmanda yaşayan kişi sayısına bağlı olarak 500 TL ile 1000 TL arasında değişmektedir. Apartman temizliği, çöplerin alınmasını ve apartman katlarının silinmesini kapsayan basit işlerden oluşur. Sadece apartmanların temizlik işleri için bir dükkan açarak ayda 5 bin TL kazanabilirsiniz. Önemli olan dükkanınızın reklamını iyi bir şekilde yapmanız ve pazarlama konusuna önem vermenizdir. Temizlik hizmeti veren dükkanınızın daha fazla kazanç sağlamasını istiyorsanız, müşterilerinize özel temizlik hizmetleri de sunabilirsiniz. Örneğin elektrikli temizleme işleri, zemin cilalama, araç temizliği gibi farklı temizlik hizmetleri verebilirsiniz.

Kozmetik Ürünleri

2022 yılı için dükkan açma fikirleri arasında en iyi seçeneklerden biri kozmetik ürünleri satan bir dükkan açmaktır. Kozmetik ürünlerinin satıldığı online bir dükkan açmak, bu günlerde en kârlı iş fikirlerinden biridir. Pandemi döneminde kozmetik satışları en çok satış oranına sahip iş sektörlerinden biri olmuştur. Online bir kozmetik dükkanı açarak siz de başarılı olacak bir firmanın temellerini atabilirsiniz. Online kozmetik dükkanınızda dezenfektan ürünleri, sabunlar, kolonyalar, bakım maskeleri, ağız bakım ürünleri gibi yüzlerce farklı çeşitte ürün satışı yapabilirsiniz.

Okuyunuz: Kozmetik Dükkanı Açmak

Yemek Dağıtım

Pandemi döneminde en fazla kazandıran dükkan açma fikirleri arasında yemek dağıtım firması açmak ilk sıralarda yer almaktadır. Bir lokanta veya restoran açmak oldukça yorucu ve farklı izinler gerektirebilir. Bunun yerine bir yemek dağıtım dükkanı açmak hem oldukça kolay hem de az sermaye gerektiren bir iştir. Yemek dağıtım hizmeti veren bir dükkan açarak çevrenizdeki lokantalarda satılan yemekleri müşterilerinize satış yaparak dağıtabilirsiniz. Aynı zamanda yaşadığınız şehrin belediyesinden gerekli izinleri alarak kendi yaptığınız yemekleri dükkanınızda satabilirsiniz. Pandemi döneminde özellikle poğaça, börek ve salata gibi aperatif ürünlerin satışlarında artma gözlenmiştir. Birçok insan evlerinden çalıştığı için, sık sık online yemek dükkanlarından bu tür aperatif ürünler satın almaktadır. Pandemi dönemi bittikten sonra bile görünen o ki bu ürünler satılmaya devam edecektir. Çünkü birçok firma evden çalışma sistemini geliştirmiştir, pandemiden sonra da firmaların çoğu bu şekilde devam etme kararı verdiğini açıklamıştır. Bu yüzden yemek dağıtım sektörü ilerleyen zamanlarda çok daha kazançlı bir sektör haline gelecektir.

Kaynak: Patronoldum.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.