SON DAKİKA
Hava Durumu

Freelance Web Tasarım Uzmanı İle Sitenizi Yeniden Tasarlayın

Freelance Web Tasarım Uzmanı İle Sitenizi Yeniden Tasarlayın

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2022 03:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2022 03:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Freelance Web Tasarım Uzmanı İle Sitenizi Yeniden Tasarlayın

Freelance Web Tasarım Uzmanı İle Sitenizi Yeniden Tasarlayın

Bir web siteniz varsa ve eski bir tarihte kurulup tasarım konusunda herhangi bir işlem görmemişse artık yeniden tasarlanmasının ve yeni bir görünüme kavuşmasının vakti gelmiş demektir. Teknoloji gelişiyor her geçen gün yeni güncellemeler ile her şey değişiyor bu nedenle müşteri veya ziyaretçi yeni şeyler görme beklentisi içerisine giriyor. Bu durumda ziyaretçilerinizin sitenizin hangi kısmında sitenizden koptuğunu bilmek size daha çok kolaylık sağlayarak, işinizi kolaylaştıracaktır. Bu durumun tespitini yaptıktan sonra sitenizin bu bölümü üzerine çalışma yapıp yenileme ve güncellemeler ile sitenin bu bölümünü yenileyip ziyaretçilerin sitenizde daha uzun bir şekilde kalıp alışverişini tamamlamasına yarımcı olmalısınız. Sitenizin yayına başladığı ilk günden itibaren işlerinizin her geçen gün artması ve daha da iyiye gitmesi sizin açınızdan bir fırsat olmaktadır. Günümüzde web sitenizde yapacağınız bu işlemleri kişilerde yürütmektedir.

Site üzerinde yaptığınız değişiklikleri tüketiciye yansıtmanız müşterinin daha istekli olmasına sebep olmaktadır. Örnek verecek olursak sitenizin hangi tarihte kurulduğunu belirtmek yerine bugüne kadar yaptığınız satış hacmini bu sektörde lider konumda olduğunuz bilgilerini ekleyebilirsiniz. Web sitelerine baktığımız zaman genel olarak bu sitelerin büyük çoğunluğu flash ya da farklı türlerde animasyon programları kullanmaktadır. Bu programların kullanıldığı siteler açılırken büyük bir zaman kaybına sebep olarak ziyaretçilerin can sıkıntısına uğramasına sebep olmaktadır. Sitenizde hedeflediğiniz sayıda ziyaretçi trafiğini yakalayamadıysanız sitenizin yapısını tekrar gözden geçirmelisiniz. Günümüzde internet kullanıcıları sitelerde gezinirken en çok tercih ettikleri siteler sayfalar arasında kolayca geçiş yapabildikleri sitelerdir. Siz de bu ayrıntıyı göz önüne almazsanız sitenize gelen ziyaretçiler bütün ürünlerinizi görmeden siteden ayrılacaktır. Günümüzde web sitenizi yeniden tasarlamak ve başarılı olmak için yazımızın başında da belirttiğimiz gibi bir ile görüşmek sizin için en uygun çözüm olacaktır.

Sitenizde Ziyaretçi Trafiğini Arttırmak

Sitenizde ziyaretçi trafiğini arttırmak için öncelikli olarak arama motoru optimizasyonu konusunu ele almanız gerekmektedir. Bu durum ziyaretçi çekebilmeniz için oldukça önemli bir durumdur. Siteniz üzerinde bazı değişiklikler yapmak sitenize daha çok ziyaretçi çekmenize sebep olmaktadır. Bu durumda gelen ziyaretçilerinizi içerikleri görmesine ve sizin daha ileri seviyelere çıkmanıza sebep olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise sitenize gelen ziyaretçilerin ilgisini çekecek içeriklerin sitenizde bulunduğuna dikkat etmenlisiniz. Bu durum sitenizde ziyaretçilerin daha çok vakit geçirmesi için önemlidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.