SON DAKİKA
Hava Durumu

Eskişehir Diş Kliniği

Eskişehir Diş Kliniği

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2022 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Eskişehir Diş Kliniği

Eskişehir Diş Kliniği

 

Dişlerde meydana gelen sorunlar günlük hayatımızı ve iş hayatımızı doğrudan etkiliyor ve acil tedavi gerektiriyor. Eskişehir diş hekimikonusunda uzman olan hekimlerimiz bütün diş sorunlarını kısa sürede tedavi ediyor ve etkili yöntemleri tercih ederek bu konuda çözüm oluşturmaya devam ediyor. İmplant, ortodonti ve diğer diş tedavi işlemleri kliniğimizde hijyenik ortamda gerçekleşiyor.

 

 Diş Hekimliği Ve Ortodonti

 

 Dişlerde meydana gelen eğrilikler ve genetik sorunlar Eskişehir diş hekimi kategorisinde tedavi ediliyor. Dişlerdeki eğrilikler, beyazlamama sorunu ve benzeri genetik sorunlar erken yaşta tedavi edilmelidir. Çocuk yaşta diş gelişimi takip edilmeli ve dişlerde meydana gelen eğriliklerin ve benzeri sorunların tedavi edilmesi gerekiyor. Çene kemiğinde meydana gelen daralmalar ve süt dişlerinin geç düşmesinden kaynaklanan eğrilikler ortodonti tedavi programı dahilinde takip ediliyor. Eskişehir ortodonti ekibimiz her zaman için hizmet vermektedir.

 

 Diş yüzeyinin eğri olması, dişlerdeki sarılığın çıkmaması ve kırık diş problemleri lamine kaplama yöntemi ile tedavi ediliyor. Ayrıca Eskişehir diş hekimi zirkonyum kaplama yöntemleri de bu kategoride tedavi şekilleri içerisinde yer alıyor.

 

 İmplant Hizmetimiz

 

 İmplant uygulamaları da gülüş estetiği kategorisinde gerçekleşiyor. Çene kemiğine monte edilen platin parça çene ile uyum sağlıyor. Daha sonra diş bu parçaya montajlanıyor. Bu dişler ömürlük olmakla birlikte sabit özelliklere sahiptir. Eskişehir implant diş hekimlerimiz gerekli incelemeleri yaptıktan sonra implant konusunda karar veriyor.

 

 Diş estetiği konusunda uzman olan diş hekimleri dişlerde meydana gelen rahatsızlıkların tedavisinde önemli rol oynuyor. Kliniğimiz yıllardır diş sağlığı konusunda tedavi hizmeti sunuyor. Her yaştan hastanın Eskişehir implant problemlerini kolay bir şekilde tedavi ediyoruz.

 

 Gülüş Estetiği

 

 Dişlerde meydana gelen eğriliğin tedavisi çocuk yaşta yapılmalıdır. Dişler on sekiz yaşına kadar gelişmeye devam eder ve bu gelişme esnasında eğrilikler oluşabilir. Diş teli tedavisi ile eğrilikler kısa bir süre sonra giderilebilir. Eskişehir ortodonti kliniğimiz tedavi sonrası tavsiyelerde bulunarak tedavinin sonuçlanmasını sağlıyor.

 

 Gülümsemekten çekinenler için de tedavi yöntemlerimiz mevcuttur. Özel lamine kaplama yönteminin yanı sıra dişlerde çıkmayan lekelerin çıkarılması işlemi de kliniğimizin hizmet programı içerisindedir. Dişlerin kılcal bölümlerine gömülen sarılıklar fırça ile çıkmaz. Eskişehir implant kliniğimizde özel yöntemlerle sarılığı giderilemeyen dişler kısa sürede bembeyaz hale gelir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.