SON DAKİKA
Hava Durumu

DJI T40 Drone ve Özellikleri

DJI T40 Drone ve Özellikleri

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2023 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2023 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
DJI T40 Drone ve Özellikleri

DJI T40 Drone ve Özellikleri 

Dijital tarım sektörüne devrim niteliğindeki tasarımıyla son noktayı koyan uçak, çiftçilerin vazgeçilmez ürünü olmaya aday! DJI marka tarımsal drone; 40 litrelik depo kapasitesi ile kullanıcılara uzun süreli hizmet sunmaktadır. Uçağın koaksiyonel ikili motor sistemi, 50 kilogram (70 Litre) serpme kiti bulunur. 

DJI AGRAS T40 

Tarım arazilerinde saatte 213 dekar, meyve bahçelerinde ise saatte 40 dekar ilaçlama yeteneği ile tarımdaki verimi 2 katına çıkarır.  Tarım dronları ile geleneksel yöntemlere kıyasla 40 kat daha fazla performans yaşanır. %95 oranında su tasarrufu sağlanır. %97 oranında ise maliyette düşüş yaşanır.  Son teknoloji olan çift atomize eşit ve dengeli püskürtme sağlar.  Çok yönlü engel algılama özelliği sayesinde olası sorunları önceden tespit eder.  EFI jeneratör yakıt tasarrufu sağlarken, ultra hızlı şarj özelliği ise iş akışınızın yavaşlamasına engel olur.  Hızlı haritalama için geliştirilmiş uzaktan kumanda ile yalnızca 10 dakikada 650 dekar alanı haritalandırabilirsiniz.  Aktif faz dizili radar özelliği, 360 derece yatay engelden kaçınmak için donatılmıştır. Çok yönlü algılama sistemi için ise çoklu görüş sistemi ile iki sistem birleştirilmiştir.  Uçağın algılama mesafesi 50 metreye kadardır. Bu sistem ile araziyi doğru takip etme, düzgün ölçeklendirme ve engellerden kaçınma olanakları sağlar.  Eşit damlacıklar ve daha verimli pestisit kullanımı için çift atomizerli püskürtme diski ile donatılmıştır. Manyetik iletim tasarımı, pestisiti motordan izole ederek; motoru korozyona karşı daha dayanıklı kılar. Manyetik tahrik özelliği, temizlik için kolay bir şekilde sökülmesine olanak tanımaktadır.

Meyve bahçeleri için en ideal uçak olan DJI T40 zirai drone ile tarımda maksimum verim alırsınız. Zirai drone satışı yapan SHARK Havacılık, yalnızca satış yapmakla kalmıyor satış sonrasında da sizlere destek oluyor. Drone satışı haricinde; drone eğitimi, teknik destek, İHA 0/1/2 eğitimi gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.