SON DAKİKA
Hava Durumu

Diyarbakır Haber Sitesi

Diyarbakır Haber Sitesi

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Diyarbakır Haber Sitesi
 Diyarbakır Haber Sitesi

 

   Türkiye ve dünya gündemi her an değişmekte. Bu değişmelerden de anında bilgi sahibi olmak gerekebilir. Tüm güncel ve son dakika haberleri, sağlıktan spora tüm gelişmeleri diyarbakır yenigün gazetesi sayesinde bulabilirsiniz. Siteye abone olarak da gelişmelerden anında haberdar olun.

  Diyarbakır’ın En Güncel Haber Sitesi

  Diyarbakır'ın yerel haber sitesi olarak yayına başlayan diyarbakiryenigun.com sitesi 7/24 haber yayını vermektedir. Tüm güncel konular anlık gelişmeleri site de bulabilirsiniz. Ayrıca dünya ve Türkiye gündeminin son dakika haberlerini de sitemiz de bulmak mümkündür.

  Diyarbakır ilimizde olan tüm gelişmeler de diyarbakır son dakika haberleri olarak da genişçe yer almaktadır. Politika ve siyasetin nabzı da Diyarbakır Yenigün ile atıyor. Araştırmacı, uzman editör kadrosu ile yepyeni ve en güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

  Dış basın da yer alan gelişmeler de sitemizden bulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili uzman doktor tavsiyeleri ve en doğru sağlık haberlerine bakabilirsiniz. Ekonomi köşemizde para ve diğer döviz işlemlerinin en güncel oranlarını sitemizden öğrenebilirsiniz.

  Diyarbakır Yerel Haber Sitesi

  Site de genel anlamda yerel haberleri bulmak mümkündür. Diyarbakır ilçeleri, beldeleri, yol ve çalışma yapılacak yerler ile birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Diyarbakır güncel haberleri genişçe yer almaktadır. İlimizin yol, hava ve Diyarbakırspor' un tüm maçlarından haberdar olun.

  Diyarbakır Yenigün sitemiz de konuların da uzman birçok yazar da bulunmaktadır. Türkiye ve Dünya gündemine başarılı yazarlarımız ile farklı pencerelerden bakın. Yazarlarımız diyarbakır yerel haber sitesin de gündem olaylarını kaleme almaktadır.

  Spor yazarlarımız da hem ilimizin gururu Diyarbakır spor hem de diğer ligler hakkında görüşlerini kaleme almaktadır. Küme düşen kulüpler, maçlar hakkın da geniş bilgiler ile canlı maç anlatımını bulmak mümkündür.

   En Son Haberler Diyarbakır Yenigün’de

  Haber sitesi diyarbakiryenigun.com web sitesi Avrupa Birliği'nin maddi desteği ile oluşturulmuştur. Halen de bu destek ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Tarafsız ve güvenli bir haber sunmaktadır. En geniş kadrosu, sağlam alt yapısı ve kusursuz hizmet ile her an yanınızda.

  Diyarbakır Son Dakika Gelişmeleri

  Türkiye gündemini yakından ilgilendiren Covid19 ile ilgili haberlerle son dakika gelişmelerini en doğru kaynaklardan ulaştırmaktadır. Salgının başladığı günden bu yana kadar en doğru veriler ile sitemiz de yayınlanmaktadır. İl bazında gelişmeler, diyarbakır korona haberleri ile ilgili gelişmelerde yer almaktadır.

   Diyarbakır iline bağlı Covid19 haberler de ilçe ilçe verilerle verilmektedir. Karantina bölgeleri, artan ilçeler, salgın hakkında tüm gelişmeleri diyarbakiryenigun.com sitesinde bulabilirsiniz. Sağlık Bakanlığından canlı yayınlar, son haberler anında sitemiz de yayınlanmaktadır.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.