SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Yavuz’dan Ampute Milli Takımı Futbolcularına Ziyaret

Vali Yavuz’dan Ampute Milli Takımı Futbolcularına Ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2022 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2022 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Vali Yavuz’dan Ampute Milli Takımı Futbolcularına Ziyaret

Vali Yavuz’dan Ampute Milli Takımı Futbolcularına Ziyaret

 

Vali Seddar Yavuz, Türkiye’de düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın hazırlıkları için ilimizde kampa giren Ampute Milli Takımı futbolcularını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün eşlik ettiği Vali Seddar Yavuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Teknik Direktör Osman Çakmak ve teknik heyet tarafından karşılandı.

İlk olarak Teknik Direktör Osman Çakmak ve teknik heyetle sohbet eden Vali Yavuz, burada milli takımın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Yavuz, Kocaeli’nin spor kenti olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Kocaeli’nin çok aktif sporcusu olan, ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde etmiş çok sporcusu var. Bu anlamda Kocaeli’nin alt yapısı oldukça iyi. Kocaeli, kamp için gelen birçok takıma ev sahipliği yapmış ve sporcularımızın yanında olmuştur. Futbolcularımızın buradan verimli bir şekilde ayrılması çok önemli. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte biz de Valilik olarak sporcularımıza elimizdeki tüm imkanları seferber etmeye gayret gösteriyoruz. Başarılarınız ile de gurur duyuyoruz. Güzel sonuçlarla dönmenizi bekliyoruz.” diyerek, başarı dileklerini iletti.

Kocaeli’deki kampın bu hafta sona erdiği belirten Teknik Direktör Çakmak, Dünya Şampiyonası gruplarındaki 3'üncü maçlarını Kocaeli'de oynayacaklarını da hatırlatarak şunları paylaştı: “Kocaeli taraftarına, halkına çok güveniyoruz. Sayın Valimizin bizleri ziyaret etmesi mutlu etti. Kampımız çok verimli geçti. Futbolcularımızın konsantrasyonları arttı. Bu anlamda bizlere destek veren Sayın Valimize, Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. 3. Maçı Kocaeli'ye teşekkür mahiyetinde Kocaeli de oynayacağız.” dedi.

Daha sonra sahada antrenman yapan futbolcularımızın yanlarına giderek bir süre sohbet eden, çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, başarılı olacaklarına yürekten inandığını belirterek, tatlı ikram etti.

Ziyaret, Vali Yavuz’un kamplarına Erzurum, Bolu ve son olarak da Riva’da devam edecek olan Ampute Milli Takımını Futbolcuları ve teknik heyet ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.