SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfezli Eymen Saros Körfezi’nde iki dalda ikinci oldu

Körfezli Eymen Saros Körfezi’nde iki dalda ikinci oldu

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfezli Eymen Saros Körfezi’nde iki dalda ikinci oldu

Körfezli Eymen Saros Körfezi’nde iki dalda ikinci oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Edirne Valiliği, Keşan Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğinde 3-4 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İlimizden Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan 14-15 ve 14-24 yaş gruplarında yüzme yarışlarında ikinci olarak önemli bir başarı elde etti.Saros Körfezi Erikli Sahili Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde düzenlenen yarışmalarda 2 günde, 7 kategoride, yaklaşık 500 sporcu yarıştı.

SAROS KÖRFEZİ’NDE BİR İLK AÇIK SU YARIŞLARINDA 500 SPORCU YARIŞTI
Yüzme Federasyonu ve yerel yetkililerin belirttiğine göre dünya çapında üne sahip ülkemizin en bilinir deniz turizmi destinasyonlarından birisi olan Saros Körfezi’nde ilk defa böyle büyük bir organizasyon yapıldığı ifade edilirken, 2 gün boyunca devam eden turnuvada ve 7 kategoride yarışlar düzenlendi.
EYMEN’DEN İKİ KATEGORİDE İKİNCİLİK BÜYÜK BİR BAŞARI
14-15 yaş kategorisinde 1.500 metre ve 14-24 yaş kategorisinde de 3.000 metre kulaç atarak her iki yaş grubunda da ikinci olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan’ın yüzlerce sporcu arasında madalya kürsüsüne çıkması büyük bir başarı olarak değerlendirildi. Antrenör A. Samet Işık nezaretinde yarışan Eymen Taha Turan’ın elde ettiği başarı kulübünde ve Körfez İlçede sevinçle karşılandı.

Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edilirken, biz de ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden sporcumuz Eymen Taha Turan’ı, hocalarını ve ailesini tebrik ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.