SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfez Vefa'dan Kocaelispor'umuza Transfer

Körfez Vefa'dan Kocaelispor'umuza Transfer

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfez Vefa'dan Kocaelispor'umuza Transfer

Körfez Vefa'dan Kocaelispor'umuza Transfer

Körfez Vefa Spor Kulübü, Şehrimizin takımı Kocaelispor'umuza 4 Vefalı futbolcu transferini gerçekleştirdi. 

4 TRANSFER 1'DEN

Körfez Vefa Spor Kulübü bünyesinde yetişen sporcular Kentin markası olan Kocaelispor'umuza ilk meyvelerini vermeye başladı. Körfez Vefa Spor Alt yapısında yetişen Kaleci Hamza Durmuş (2011), Orta Saha Fahri Demir (2013), Ön Libero Kerem Yorulmaz (2012), Kaleci Kayra Fikret Seven (2013) sporcularını, Körfez Vefa Spor Kulübü Antrenörü Harun Durmuş, Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın ve Alt Yapı Antrenörleri Cihan Çetin, Ender Demir, Çoşkun Gökdemir ile birlikte Körfez Vefa Spor Kulübü tesislerinde 4 sporcunun transferini gerçekleştirdi. Körfez Vefa Spor Kulübü Antrenörü Harun Durmuş, sporcuları ile vedalaşırken duygusal bir konuşma yaptı, Şehrimizin takımına hizmet etmeye gidiyorsunuz vefalı olduğunuzu gösterin ve sizlerin gelişimini takip etmeye devam edeceğiz dedi. 

VEFA'YA VEFA

Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın hastanede tedavisi devam eden, Körfez Vefa SK Baş Antrenörü Faruk Demir'e hediye etmek için Şanlı Kocaelispor formasını Körfez Vefa SK Başkan Yardımcısı Faruk Dalkıran'a teslim etti.

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

Körfez Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç, Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın ile transferi beraber imzaladı. Günaydın Başkan Kılıç'a teşekkür edip Kocaelispor Forması hediye etti. 
Başkan Kılıç " Kentimizin en büyük markası gönlümüzün şampiyonu şanlı Kocaelispor'umuza kulübümüzün 4 yıldır yetiştirmiş olduğu ilk futbolcularımızı transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk transferimizin Kocaelispor olması ayrıca bizi çok mutlu etti. Kentimizin takımının her zaman yanındayız. Transfer olan evlatlarımıza hayatları boyunca başarılar dilerim." dedi. 

HATIRALAR KALIR

Günün sonunda iki kulüp yetkileri hatıra fotoğrafı ile günü tamamladı. Başarılar dileriz çocuklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.