SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖRFEZ’DEN TAEKWONDO MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE GİDİYOR

Seçmeyi kazanan sporcular Sırbistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na Yıldız Milli Takım oyuncusu olarak katılmaya hak kazanacaklar

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
KÖRFEZ’DEN TAEKWONDO MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE GİDİYOR

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Küçükkaynar 27-28 Eylül 2023 tarihlerinde Konya’da düzenlenecek Yıldız Taekwondo Milli Takım seçme müsabakalarına davet edildi.

Seçmeyi kazanan sporcular Sırbistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na Yıldız Milli Takım oyuncusu olarak katılmaya hak kazanacaklar.
 

İLK SENESİNDE BÜYÜK BAŞARI İLE SEÇMELERE DAVET EDİLDİ

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Sporcumuzun kategorisinin ilk senesinde göstermiş olduğu performansla Yıldız Milli Takım seçmelerine davet edilmesi Körfez Belediye başkanımız Sayın Şener Söğüt’ü ve kulüp yönetimimizi çok memnun etti. Son dönemde spora ve sporcularımıza yapılan yatırımlar ile Körfez ilçemizdeki potansiyeli gün yüzüne çıkardık. Artık ilçemizden birçok branşda ülke çapında ve milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştiriyoruz. Sporcularımızın başarıları bizleri hem mutlu, ediyor hem de daha çok çalışmaya yeni sporcular yetiştirmeye motive ediyor. Sporcumuz Eymen Küçükkaynar’a seçmelerde başarılar diliyoruz” şeklinde açıklamada bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.