SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖRFEZ BELEDİYESİ VOLEYBOLDA ALT YAPIYI KURUYOR

Yetenekleri bulup onları spora kazandırmayı hedef edinen Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor kulübü alt yapı çalışmaları her geçen gün artarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
KÖRFEZ BELEDİYESİ VOLEYBOLDA ALT YAPIYI KURUYOR

Birçok spor dalında başarılı takımlar ve ferdi sporcular çıkartan Körfez Gençlerbirliği 15 branşta adeta sporcu ordusu kurdu. Son olarak voleybolu sevdirmek ve yeni yetenekleri keşfedip alt yapıya kazandırmak için çalışmalar başlatan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü bu çalışmalarının karşılığını da kısa sürede almaya başladı.

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü voleybol takımları antrenörler Yağmur Ayvaz, Caner Şen ve Ulaş Asrak nezaretinde küçük kız takımı 17, midi kız takımında da 20 sporcu ile çalışmalara başlayarak güçlü bir alt yapı kurmak için antrenman yapıyorlar.

“İLK HEDEFİMİZ YETENEKLERİ BULUP GÜÇLÜ BİR ALT YAPI OLUŞTURMAK”
Körfez Gençlerbirliği Antrenörü Yağmur Ayvaz voleybol çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “ilk hedefimiz Körfez ilçemizdeki yetenekleri bulup onlara voleybolu sevdirip güçlü bir alt yapı kurmak. Küçük kız takımımızda bu hedeflerimizi yakaladığımızı gördük. Voleybolu tüm kızlarımıza ulaştırıp bir yerlerde kulüp arayan, yeteneklerinin keşfedilmesini bekleyen sporcularımıza ulaşmak ve daha sonraki büyük hedefimiz kızlarımızın ve bizim çabalarımızın ödülü olarak gruplardan çıkıp Türkiye Şampiyonası’na gitmek.

“YENİ OLUŞUMLA KISA SÜREDE GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Yeni bir oluşum içerisinde olan voleybol kız takımımız çok kısa sürede güzel işlere imza atacağını hazırlık maçında gösterdi. Petkim Ortaokulu ile yapılan hazırlık maçında voleybolcu kızlarımız mükemmel mücadele ettiler. Başarılı kızlarımızın verdiği mücadele hepimizi gururlandırdı aynı zamanda seyir zevkinin yüksek olduğu bir maç izleterek izleyenlerin beğenilerini topladılar. Dostluk maçı havasında geçen karşılaşma için her iki takımada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Küçük kız takımımızda 17 sporcu, midi kız takımımızda 20 sporcu bulunmaktadır. Küçük kız takımı kızlarımızın resmi maçları 12 Ekim’de başlayacaktır.

“VOLEYBOLU SEVEN SPOR YAPMAK İSTEYEN GENÇLERİMİZİ ARAMIZA BEKLİYORUZ”
Erkek ve kız voleybol takımlarımız bulunmaktadır. Yaklaşık 100’e yakın sporcumuz 3 antrenörümüz var. Hafta sonu 2 gün, hafta içi 3 gün 2 saat olarak antrenmanlarımızı kondisyon, koordinasyon ve teknik olarak sürdürmekteyiz. Aramıza katılmak isteyen voleybolu ve sporu seven tüm öğrencilerimizi hafta sonu saat 14.00’de Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’na bekliyoruz.

“BAŞKAN SÖĞÜT İMKÂN SUNUYOR, GENÇLER BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”
Ayrıca bizlere her zaman destek olan ve belediyemizin imkanlarını sunan Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın destekleri sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz spor yapma imkanını rahatlıkla buluyor ve başarılı sonuçlar alıyorlar. Gençler destek verilince neler yapabildiklerini çok daha rahat gösteriyorlar. Körfez Belediyesi her daldaki sporcuları ile adeta bir sporcu fabrikası haline geldi. Alt yapılarımızdan yetişen sporcularımız ferdi veya takım sporlarında kendilerine daha büyük hedefler belirleyip gelişiyorlar. Körfez adeta sporun ve sporcunun şehri oldu ” diyerek açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.