SON DAKİKA
Hava Durumu

TUTUŞ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE FETHİYE CADDESİ’NDEN BAŞLADI.

TUTUŞ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE FETHİYE CADDESİ’NDEN BAŞLADI.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
TUTUŞ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE FETHİYE CADDESİ’NDEN BAŞLADI.

TUTUŞ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE FETHİYE CADDESİ’NDEN BAŞLADI.
AK Parti izmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde desteklerinden dolayı teşekkür turlarına ilk olarak Fethiye caddesi esnaflarını gezerek başladı. Başkan Tutuş gerçekleştirdiği ziyaretlerde ”28 Mayıs'ta kimse kaybetmedi, 85 milyonun tamamı kazanmıştır” dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından vakit kaybetmeden teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan Tutuş, ilk olarak öğlen namazında İzmit’in tarihi camilerinden biri olan Fevziye camii cemaati ile bir araya geldi. Camii Dernek Başkanı Recep Yıldız ve dernek yöneticilerle sohbet eden Başkan Tutuş, daha sonra Fethiye caddesi esnafını gezdi.

28 MAYIS'TA KİMSE KAYBETMEDİ
Fethiye Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek seçimlerde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden başkan Tutuş, “Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin 13.Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilmiştir. Bu seçimle milletimiz bütün dünyaya Türkiye Yüzyılının başladığını açıkça ilan etmiştir. 28 Mayıs'ta kimse kaybetmedi, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Siz değerli esnaflarımıza ülkemize, geleceğimize, özgürlüklerimize, gönül coğrafyamıza, şehit ve gazilerimizin emanetlerine, sahip çıktığınız için gönülden teşekkür ediyorum ”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.