SON DAKİKA
Hava Durumu

Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını bir bir anlattı

Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını bir bir anlattı

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını bir bir anlattı

Sarıtoprak Darıca’nın sorunlarını bir bir anlattı

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, partilileri ile bir araya gelerek Darıca’nın sorunlarını ve bu sorunlara karşın yaptıkları çalışmaları anlattı.

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda değerlendirmelerde bulundu. Darıca’nın sorunlarına değinerek, belediye meclisinde sorunların çözümlerine dair verdikleri önergeleri dile getiren Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da sokak hayvanları aşısız ve başıboş dolanıyor. Geçtiğimiz ay, bu hayvanlar bir okulumuzun bahçesinde öğrencilerimize saldırdı, biz de barınak yapılsın diye önerge verdik. Darıca merkezimizde esnaf kan ağlıyor. Durum hiç iç açıcı değil. Merkez mahallerimizdeki esnaflar iş yapamıyor. Darıca merkez başka mahallelere doğru gidiyor. Buranın hareketlenmesi için tekrardan belediyeyi yeni projeler yapması için bir öneride bulunduk.

DARICA’YI İYİ YÖNETEMİYORLAR

Darıca’da üst yapıda asfalt yamasından geçilmez halde. 2020- 2021 yıllarında 120 Milyon TL’lik altyapı ihalesi yapıldı. Ankara’da AK Parti 25. Dönem milletvekili Mahmut Sami Mallı ihaleyi aldı, altyapıyı onlar yapıyor. SEDAŞ’ın Darıca için 40 milyon TL’lik bütçe ayırmasına rağmen her ay defalarca kez elektrik kesintisi yaşıyoruz. İnternet problemlerini çözemiyorlar. Darıca sahipsiz, Darıca’yı yönetmiyorlar. Darıca’da AFAD’ın toplam 26 tane toplanma alanı vardı bunu 40’a yükselttiler. Fakat bu toplanma alanlarının herhangi bir alt ve üstyapı, çadır, konaklayacak yerleri mevcut değil. Sadece 40 tane var. Allah korusun bir deprem olsa vatandaş orada nasıl barınacak meçhul. Defalarca gündeme getirdiğimiz trafik problemine hala bir çözüm getiremediler. Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu Dr. Zeki Acar Caddesi ve Cengiz Topel Caddesi’nde bir kavşak yaptılar. Trafiği iyice çileye çevirdiler.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.