SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet Karamürsel’e Kar Engel Olamadı

Saadet Karamürsel’e Kar Engel Olamadı

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2022 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2022 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Saadet Karamürsel’e Kar Engel Olamadı

Saadet Karamürsel’e Kar Engel Olamadı

Saadet Partisi Karamürsel 8. Olağan Kongresini olumsuz hava koşullarına rağmen büyük bir çoşku ile gerçekleştirdi.

YOĞUN KATILIM

İl Başkanı Av. Zafer Mutlu ve İl Yönetimi, Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Arslan, Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp ,Kartepe İlçe Başkanı Ethem Akbuğa , Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karataş, Derince İlçe Başkanı Latif Gökhan Durtaş, Karamürsel eski ilçe başkanı Mehmet Özalay , Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Chp İlçe Başkan vekili Ali Kara , Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, İyi Parti İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Yrp İlçe Başkan Vekili Cemal Aydınbaş ve partililer katılım sağladı.

Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam;

Biz Milli Görüşçüler olarak yeni süreci tüm Karamürsel ile inşa edeceğiz.

Evrensel İlkelerimizi Karamürsel de yayacak ve Karamürsel’imizi adeta Milli Görüşçülerin kalesi yapacağız.

Allah’ın izniyle Karamürsel’imizde bize olan teveccühü zirveye çıkaracağız. İnsanı önceleyen ve önce insan diyen bir anlayış ile Karamürsel’de çalışmaya başlayacağız.

Sevince, üzüntüye, alkışa, ıslığa kısacası halkımızın tüm duygularına ortak olacağız.

Halkımız bizleri her daim yanlarında görecek, onların duygularına ortak olduğumuzu hissedecek.

Bunu yaparken de bizden olmak ya da olmamak gibi bir ayrım yapmayacağız. Ortak paydada buluşarak kaynaşacak ve tüm halkımızla kucaklaşacağız. .   Karamürsel’imizde de  büyük bir özveri ile yüklendiği görevi en iyi bir şekilde yerine getiren samimi, gayretli, teşkilatımıza büyük hizmet ettiğine şahit olduğumuz selefim olan  ilçe başkanımız, kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Mehmet Özalay’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Mutlu: Bu Ülke için her türlü fedakarlığı yapmak mecburiyetindeyiz.

Öncelikle dün 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıldönümüydü bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Onlar bir amaç uğruna bize bir vatan bırakmak uğruna bir mücadele yaptılar. Bizler de inşallah bu ülke ile alakalı yapabildiğimiz her türlü fedakarlığı yapmak mecburiyetinde olduğunuz günlerden geçiyoruz.

Bu köprü garantiler verilmek suretiyle yapıldı.

Dün 18 mart vesilesi ile bir açılış yapıldı ülkemizde. Dün ki köprünün geçiş ücreti 250 tl. Bu köprüye günlük geçiş garantisi 45 bin araç için verildi. Ortalama araç geçişi ise bu güzergahta 12 bin. Bu da demek ki her gün 33 bin aracın bedelini cebimizden vereceğiz. Bu konu ile alakalı genel başkanımız başta olmak üzere muhalefette ciddi tepkiler konuldu. İnadına bu köprü garantiler verilmek suretiyle yapıldı.. Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim ile alakalı bu kadar yoğun tepki olmasına rağmen bu köprünün yapılışını bu mantığı kabul etmek mümkün değildir. Ak parti 20 yıl boyunca bu rant kokan ihalelerle kendini ve yakın çevresini olabildiğince zenginleştirme amacı gütmüştür. Kendi bağımsız medyasını oluşturmuşlardır kendi oligarklarını oluşturmuşlardır. Tek amaçları vardır nihai olarak iktidarda kalacak gücü oluşturabilmek.

Amaçları Güçlü Türkiye Değil , Güçlü Bir Ak parti

20 yılda Türkiye için teknolojide sanayide tarımda eğitimde istihdam da gelişmiş bir türkiye amaçlanmamıştır ne amaçlanmıştır güçlü bir ak parti amaçlanmış ve bu oluşturulmuştur.

Ama bir konuda hataya düştüler. Nedir bu hesap hatası. Saadet partililerin bu kadar dayanıklı bu kadar dirayetli olacaklarını hesabı katmadılar.

20 yıl dile kolay. 1 kuruş hazineden yardım almadan, türlü türlü engellemelere rağmen teşkilat mensuplarımızın her türü fedakarlığı ile saadet partililer bu bayrağı taşıdı ve taşımaya devam edecek Allah’ın izniyle.

Bu direnç bu iktidarın sonunu getirmiş ve son günlerini yaşamaktadırlar ve önümüzdeki seçim yolcular. Saadet partisi tek başına mı girecek yoksa ortaklar mı girecek? İlk hedef bu köhne ve kirli düşüncenin iktidardan uzaklaşması ve kardeşlik ortamında adalet ortamına tekrardan Türkiye’nin kavuşmasıdır.

Bu haramzede yönetim gidecektir.

Gece rüyasına girdiğinde şöyle bir a4 kağıdı karalayıp yanındaki danışmanlarına bunu yapın diyen bir anlayışla yönetiliyoruz.

Yasama yargı bağımsız olacak. Sayıştay denetim görevini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecek.

Bu haramzede yönetim gidecektir. Bu kadar yolsuzluğun bu kadar haksızlığın olduğun yerde gençlerde huzur yok akademik camia da huzur yok. İnsanımızda huzur yok. İnşallah bu düzene son verecek kadrolar bu salondadır.

Mehmet Özalay kardeşimden Allah ondan razı olsun. Yeni dönemdeki başkanımız Mustafa Sağlam Başkanımızın da Allah yardımcısı olsun. Aynı zamanda kadın kollarımıza da üstün çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.