SON DAKİKA
Hava Durumu

Milletvekili Çakır, “Yarınlarımız için Erdoğan ile yola devam”

Milletvekili Çakır, “Yarınlarımız için Erdoğan ile yola devam”

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Milletvekili Çakır, “Yarınlarımız için Erdoğan ile yola devam”

Milletvekili Çakır, “Yarınlarımız için Erdoğan ile yola devam”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince’de Cumhur İttifakı ortaklarının ilçe başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Çakır, “Milletimiz için, yarınlarımız için ve güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ile yolculuğumuza devam etmeliyiz.” dedi.

Derince’de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi,  Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek Cumhur İttifakı ortaklarıyla bir araya geldi. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala Derince’de Cumhur İttifakı ortakları olan siyasi partilerle istişarelerde bulunan Milletvekili Çakır, “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için milletimizle birlikte sandıklara koşacağız.” dedi.

“YARINLARIMIZ İÇİN ERDOĞAN İLE YOLCULUĞUMUZA DEVAM ETMELİYİZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda ülkemiz çağ atladı. Ülkemizin her karış toprağında eser ve hizmet koydu. Bugün her bir vatandaşımız bu hizmetlerden faydalanıyor. Savunma Sanayii, ekonomisi, diplomasisiyle daha güçlü olmak zorundayız. Artık söz dinleyen değil, masada ve sahada sözü dinlenilen bir Türkiye var. Bunun devam etmesi gerekiyor. O nedenle 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler büyük önem taşıyor. Ben tüm milletimizden 28 Mayıs’ta sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini rica ediyorum. Milletimiz için, yarınlarımız için ve güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ile yolculuğumuza devam etmeliyiz. 28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için milletimizle birlikte sandıklara koşacağız. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nın inşasına omuz vereceğiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.