SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Dönge: Boş iddialara cevap vermem!

İyi Partili Dönge: Boş iddialara cevap vermem!

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2022 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2022 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
İyi Partili Dönge: Boş iddialara cevap vermem!

İyi Partili Dönge: Boş iddialara cevap vermem!

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir Pelin Dönge’ye yönelik bir dizi açıklamada buluşmutu. Dönge’yi hedef alan Özdemir’e cevap gecikmedi.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş seçim çalışmaları kapsamında 35 bin kişi ile sandıklarını koruyacaklarını ifade etmişti. İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge bunun üzerine bir açıklama yaparak söz konusu 35 bin kişiden sandıkları koruyacaklarını duyurmuştu. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir Pelin Dönge’ye yönelik bir dizi açıklamada bulundu. Dönge’yi hedef alan Özdemir’e cevap gecikmedi.

DAHA ÖNCE ADINI HİÇ DUYMADIĞIMIZ BİRİ

İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge bugün konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Dönge’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Daha önce ne yazık ki adını hiç duymadığımız biri, önceki gün seçim sürecine ilişkin yapmış olduğum paylaşıma cevap niteliğinde bazı açıklamalar yapmış. Ben bu açıklamada bahsi geçen basit provakasyonlarla ilgili altı boş iddialara yanıt verme gereği bile duymuyorum. Bununla birlikte bugüne kadar adını duymamamızı da mensubu olduğu partinin kadına bakış açısına bağlıyorum.

BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN IŞIĞINDA DAĞ GİBİ DURAN KADINLARIZ

Biz ise Genel Başkanımızın söylemiyle; Türk kadının gücünü gören, değerini anlayan ve hakkını teslim eden bir çift mavi gözün ışığında, iktidarınızın verdiği güç ile ılıman iklimlerde yaşamını sürdüren değil, aksine  sert ve soğuk iklimlerde ayakta kalan çınar gibi dimdik duran kadınlarız.

O SANDIKLAR AKP’YE AİT DEĞİL

‘Sandıklarımıza 35 bin kişi ile sahip çıkacağız’ demişsiniz. O sandıklar, AKP'ye ait değil, yüce Türk milletimizin bağımsız iradesine aittir. Bu nedenle çok ağrınıza giden sözlerimi tekrarlıyorum, bizler bir çift mavi gözün ışığında dağ gibi duran İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız.

DÖNÜP DOLAŞIP AYNI KONU

Megri megri türküleriyle sahnelerde Barzani ile ağlayan, terörist elebaşının kırmızı bültenle aranan kardeşini devlet kanalına çıkartarak partisine oy isteyen, çözüm süreci adı altında teröristleri vatanımızın namusu sınır kapılarımızda davul zurna ile karşılayan, şehide ‘Üç beş kelle’ diyerek şehit ailelerini korumalarına dövdürten, milletin efendisi çiftçi vatandaşımıza ‘Ananı da al git’ diyen, yakın zamanda ise bize, size, kız kardeşinize, annelerimize ağzımıza almaktan hicap duyduğumuz o küfrü eden bir genel başkanınız varken sizler mal bulmuş mağribi gibi dönüp dolaşıp aynı konu üzerinden gündem yaratmaya çalışıyorsunuz.

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

Çünkü siz de biliyorsunuz geliyor gelmekte olan, çünkü siz de biliyorsunuz millet bizi çağırıyor. ‘Kadını biz var ettik’ diyen anlayışa inat bir kadın olarak Türk’lüğünden ve vatan sevgisinden zerre şüphesi olmayan bütün baskılara tehditlere rağmen elif gibi dik duran bizler, bizim için misak-ı milli sınırlarımıza eşdeğer olan sandıkları her ne pahasına olursa olsun koruyacağız. İyiliği hayatın her yerine, altın harflerle kazıyana kadar, Türkiye İYİ olana kadar durmadan, yorulmadan sonuna kadar çalışacağız. Biz biliyoruz sizler de bilin ki Türkiye’de güneşin doğmasına çok az kaldı.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.