SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2022 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2022 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

 

İslam Dünyasında yeniden İslam'ın özü olan güzel ahlakın, iyiliğin, adaletin tesis edildiği günlere vesile olması dileğiyle ile tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, Yüce Allah’tan milletimize ve insanlığa güzel günler göstermesini dilerim.

Yoksulluğun arttığı ve yaygınlaştığı, ekonomik güçlüklerin çoğaldığı bir dönemde en çok ihtiyacımız olan ve belki de en çok özlediğimiz duygular yarın için kaygılanmamak, en temel ihtiyaçlarımızı karşılarken dahi kötü hissetmemek.

Yüce Allah bizlerin bu kötü gidişatı tersine çevirme çaba ve gayretimizde bizlere güç ve kolaylık, bütün milletimize de sabır ve dayanma gücü versin. Darda olanlara ferahlık, çaresiz kalanlara çare, yokluğa düşene bolluk getirecek günlere milletimizi bir an evvel kavuşmayı Yüce Allah nasip etsin.

Neredeyse iki yıldır yaşadığımız salgında hala bizler için bıkmadan ve usanmadan çalışan sağlıkçılarımızı hastalıktan korusun, kahraman sağlıkçılarımızı ailelerine bağışlasın. Hastalık, pandemi son bulsun, afetler milletimize ve insanlığa uğramasın.

Komşu bölgelerimizde yaşanan gerilimler barışla son bulsun, milletimizi ve insanlığı ortak huzurda buluştursun. Savaş, terör, şiddet ve düşmanlık coğrafyamızda son bulsun. Vatan savunması için canını feda etmekten bir an bile çekinmeyen şehitlerimizin üzerinden Rahmet eksik olmasın. Güzel yurdumda teröre verilen kurbanlar son bulsun.

Bu Regaip Kandili’nde Yüce Allah’tan milletimizi, İslam alemini ve insanlığını iyilik ve güzellikte buluşturmasını, yapacağımız ibadetleri ve edeceğimiz duaları kabul etmesini diler, tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandili’ni bir kez daha tebrik ederim.

Dr. Aylin CESUR, İYİ Parti Isparta Milletvekili

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.