SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇOKBİLMİŞ ABLA KİM?

ÇOKBİLMİŞ ABLA KİM?

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2022 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
ÇOKBİLMİŞ ABLA KİM?

 

Sosyal Medya Hesabı Facebook’ta Ercan Yakut isimli bir kişi; İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nda ki bazı kişileri kastederek, ‘Eşeğe değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş; Önce teşkilat, önce emek’ diye bir paylaşımda bulundu ve Körfez İlçe Teşkilatı’nın önde gelen isimlerini bu paylaşıma etiketledi. Bazı kişiler ise bu paylaşıma destek verdi. Parti teşkilatı mensuplarına hakaret edildiğini düşünen İlçe Yönetim Kurulu üyesi; Kadın Politikalarından Sorumlu Eski Başkan Yardımcısı Aynur Vergili’de buna tepki gösterdi ve kendisine ait sosyal medya hesabından üstü kapalı bir kişiye, ‘Çokbilmiş abla’ diye seslendi ve partiyi tekletmesini istedi. Kim bu çokbilmiş abla?

 

İŞTE VERGİLİNİN O SERT AÇIKLAMASI… VERGİLİ KİMİ KASTEDİYOR?

 

 

"Ercan Yakut" ismi ile facebook hesabı açıp, o hic yakalanmayacağını sandığın senin gibi sahte olan fake hesaptan partiye destek veren, hedefleri olan arkadaşlarımıza, ilçe başkanımıza ve dahi bana, bize, partimizin mensuplarına, neferlerine eşşek yakıştırması yapan çok bilmiş abla, senin bildiğini biz çoktan unuttuk ama hatırlamak zor olmadı. Ve seni bulmakta çok zor olmadı.

Senin ne kadar kötü kalpli ve sinsi olduğunu ben ve birçok kisi çoktan anlamıştık ama sen kalın ağaç gövdesine sıkı sıkıya tutunmuştun.

Maalesef pis yakalandın. Ama seni tebrik ederim çekirge bile 3 defa zıplayabiliyor. Sen yıllardır zıplıyorsun ve dahi emek sahibi insanların arkasından entrika çevirirken Allah'tan bile korkmuyorsun.

Ama bitti.

Buradan yazmak tarzım olmamasına rağmen, ne kadar "çaki" olduğunu bildiğim ve senin anladığın sekil bu sekil oldugu için buradan yazmak zorunda kaldım.

Simdi sana maksimum bir ay müsade ya artık o pis ellerini iyi niyetli insanların üzerinden çekip sahayı terkedersin, ya da rezil olarak yani kovularak gidersin.

Sen kendini biliyorsun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.