SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li Kanko ve Çiler Dadaşları sıcak karşıladı

CHP’li Kanko ve Çiler Dadaşları sıcak karşıladı

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2023 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2023 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
CHP’li Kanko ve Çiler  Dadaşları sıcak karşıladı

CHP’li Kanko ve Çiler

Dadaşları sıcak karşıladı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gösterilen, özellikle sosyal yardımlaşma faaliyetleri ile öne çıkan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, başkentteki temasları sırasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Kocaeli milletvekilleri ile bir araya geldi. Vakıf heyeti, partinin ilimiz vekilleri olan Prof. Dr. Mühip Kanko ile Nail Çiler ile buluşma imkanı buldu.

“DADAŞLAR ÜLKENİN

TEMEL TAŞLARINDANDIR”

Partinin grup salonunda düzenlenen ziyarette CHP’li vekiller Mühip Kanko ile Nail Çiler, Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki heyeti son derece samimi bir şekilde karşıladı. Konukları ile yakından ilgilenen Kanko ve Çiler, “Erzurumlular kentimizin ve ülkemizin değerli insanlarıdır. Devletçi ve milletçi yapıları ile ülkemizin temel taşlarından biridir” diyerek ziyaret dolayısıyla Erzurumlulara teşekkür ettiler.

ÖNAL BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaret sırasında CHP Kocaeli milletvekilleri Mühip Kanko ile Nail Çiler’e samimi ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür eden Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Ankara’da ve TBMM’de bazı temaslarımız oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli milletvekilleri Mühip hocamız ve Nail beye içten yaklaşımları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Kendilerini seçilmeleri dolayısıyla kutlarken, onların şahsında parlamentoda görev yapan tüm milletvekillerimize başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.