SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ İL YÖNETİMİ ATAKENT CİHAN HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL YÖNETİMİ ATAKENT CİHAN HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
AK PARTİ İL YÖNETİMİ ATAKENT CİHAN HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL YÖNETİMİ ATAKENT CİHAN HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel Cihan Hastanesi, kısa bir süre önce Atakent Sağlık Grubu tarafından satın alınmıştı. Gruba hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından olan Kemalettin Akkurt’un yatırımını yaptığı Atakent Sağlık Grubu’nun Yalova ve Bursa’da faaliyet gösteren hastane ve tıp merkezlerinin ardından Kocaeli’de Cihan Hastanesi’ni gruba dahil ederek büyümesinden ve Doğu Marmara Bölgesi’nin yeni değeri olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Görüşmede Akkurt Grubu’nun gerçekleştirdiği diğer yatırımlar hakkında da bilgi alan konuklar, yeniden atağa geçen ve büyüyen hastanenin Kocaeli’de sunulan sağlık hizmetlerine kıymetli bir değer kazandıracağını ifade etti. Türkiye’de uygulanan sağlık politikaları hakkında detaylı bilgiler aktaran Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli’de mevcut ve planlanan yatırımlar hakkında da paylaşımda bulundu.

Kaliteli sağlık hizmeti sunumu konusunda özenli ve dikkatli olduklarını belirten Özel Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarını belirlediklerini, böylelikle başarılı bir sağlık yönetimi sürecine ulaştıklarını ifade etti. Görüşmenin sonunda Akkurt, konuklarına ziyaretleri için teşekkür eti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.