SON DAKİKA
Hava Durumu

Pehlevan ve İki Sağlıkçı Cumhurbaşkanımızın Misafiriydi

Pehlevan ve İki Sağlıkçı Cumhurbaşkanımızın Misafiriydi

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2022 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2022 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Pehlevan ve İki Sağlıkçı Cumhurbaşkanımızın Misafiriydi
Pehlevan ve İki Sağlıkçı Cumhurbaşkanımızın Misafiriydi
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla; Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenlendi.
Davete ilimizi temsilen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’da katılım sağladı. Bu önemli programda İl Sağlık Müdürümüze ise ilimizdeki başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan iki sağlık çalışanı eşlik etti.
Kamuoyu tarafından ilimizde yılın hekimi seçilen ve SBÜ Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde önemli hizmetler gerçekleştiren Nöroloji Uzmanı Dr. Serhan Yıldırım ve özverili çalışmalarıyla ilçede takdir toplayan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Çevre Sağlığı Teknisyeni Hürcan Coşkun katılım sağladı.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere, Bakanlık yetkilileri, 81 ilin İl Sağlık Müdürleri ve illerde seçilen yılın sağlıkçılarının da katılım sağladığı programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından sağlıkçılara yönelik çalışma şartları ve özlük hakları ile ilgili çok sayıda müjde verildi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ilimiz adına programa katılan iki sağlıkçının da Kocaeli’de ki sağlık hizmetlerinin sunumunda başarı ve özveriyle görev yaptıklarını belirtti, çalışmalarıyla diğer sağlık personeline örnek ve motivasyon kaynağı olduklarını vurguladı.
Pehlevan açıklamasının sonunda örnek sağlık personellerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.