SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne Yeni Başhekim Yardımcısı Atandı

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne Yeni Başhekim Yardımcısı Atandı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Kocaeli Şehir Hastanesi'ne Yeni Başhekim Yardımcısı Atandı

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne Yeni Başhekim Yardımcısı Atandı

Kocaeli Şehir Hastanesi yönetim ekibine yeni bir atama gerçekleştirildi.  Kardiyoloji ve İleri Kardiyak Görüntüleme Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Demirkıran Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığına  atanarak yeni görevine başladı.
Kardiyoloji ve İleri Kardiyak Görüntüleme (Kalp Manyetik Rezonans ve Bilgisayarlı Tomografi) konusunda yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda ödül almış Demirkıran,  ayrıca saygın uluslararası bilimsel dergilerde hakem olarak görev yapmakta.

Doç. Dr. Ahmet Demirkıran Kimdir?
Doç. Dr. Ahmet Demirkıran İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve uzmanlık eğitimini yine aynı üniversitenin Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Daha sonra, Amsterdam Üniversitesi Hastaneleri'nde kalp manyetik rezonans (MR) görüntülemesi ve bilgisayarlı tomografi (BT) alanlarında ileri düzeyde uzmanlık eğitimi almıştır. Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) tarafından en yüksek seviyede akreditasyona sahiptir. Dr. Demirkıran, Amsterdam Üniversitesi Hastaneleri'nde 6 yıl süresince aktif bir şekilde çalışmış ve bu süre zarfında Kalp MR ve BT alanlarında küresel ölçekte önemli bilimsel katkılarda bulunmuştur. Ayrıca, önde gelen ulusal ve uluslararası konferanslarda davetli konuşmacı olarak yer almakta ve bilimsel oturumlara başkanlık etmektedir.

Dr. Demirkıran, yenilikçi çalışmaları ve katkıları nedeniyle prestijli Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) Araştırma Ödülü'ne layık görülmüştür. Ayrıca, TÜBİTAK ve Türk Kardiyoloji Derneği tarafından verilen Araştırma Destek Ödülleri'ni almıştır.

Dr. Demirkıran'ın akademik çalışmaları, 'European Heart Journal' ve 'Circulation' gibi dünya çapında prestije sahip bilimsel dergilerde yayınlanmıştır.

İleri düzeyde İngilizce ve Flemenkçe bilen Dr. Demirkıran, Amerikan Kardiyak MR Derneği (SCMR) 'Translations' (Çeviriler) Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olup ayrıca Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) 'Scientific Initiatives' (Bilimsel Girişimler)  ve 'Education' (Eğitim) Komitelerinde üye olarak aktif çalışmalarda bulunmaktadır. Doç. Dr. Demirkıran ayrıca, saygın uluslararası bilimsel dergilerde hakem olarak görev yapmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.