SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü eğitim programlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü eğitim programlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü eğitim programlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitimi Belge Töreni Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü eğitim programlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Müdürlüğe bağlı eğitim birimi tarafından SEKA Devlet Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen “Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı” tamamlandı.

9 Mayıs- 20 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen ve teorik bilgiler yanında pratik uygulamaları da içeren eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları bugün düzenlenen törenle takdim edildi.

İzmit SEKA Devlet  Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen programa Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç,  sağlık idarecileri ile hekimler ve sağlık personelleri katılım sağladı.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, eğitim programlarından dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilgili eğitimler sonucunda sağlık hizmetlerinde profesyonelliğin arttırılmasını, kalite ve hizmet verimliliğinin yükseltilmesi ve geliştirilmesini hedeflediklerini kaydetti.

Yoğun bakımda çalışan sağlık personellerinin özveriyle çalışarak kutsal bir görev gerçekleştirdiğini belirten Pehlevan “Sizlerin en mutlu olduğu anın, hayat mücadelesi veren bir hastayı ailesine sağlıkla teslim ettiği an olduğunu biliyoruz. Özverili çalışmalarınızın farkındayız ve sizleri önemsiyoruz. Eğitimde göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Eğitime sunduğu desteklerden dolayı ise başta hastane başhekimimiz olmak üzere, sağlık bakım hizmetleri müdürlüğüne, eğitim birimimize, eğitmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.