SON DAKİKA
Hava Durumu

İSU PERSONELİ KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

İSU PERSONELİ KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
İSU PERSONELİ KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

İSU PERSONELİ KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yönetici ve personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu. İSU Genel Müdürlüğü hizmet binasında ” İyiki Varsın Kan Dostum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında gün boyu İSU personeli kan bağışı gerçekleştirdi.

3 AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE DÜZENLENİYOR

Kızılay, Türkiye’de ihtiyaç sahibi ve sağlık kuruluşlarının kan ihtiyacını karşılıyor. Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası yaşanan kan talebi ile birlikte Kızılay stoklarında gerileme yaşandı. Türkiye genelinde gönüllülük esasına göre hizmet veren Kızılay’a birçok vatandaşımız deprem sonrası duyarsız kalmayarak kan bağışında bulunuyor. İSU Genel Müdürlüğü’de kan bağışı kampanyalarına duyarsız kalmayarak 3 aylık periyotlar halinde kan bağışı kampanyasına destek oluyor. Kurum yönetici ve personeli de kan bağış kampanyası kapsamında Kızılay’a destek vermek için gün boyunca kan bağışı gerçekleştirdi. İzmit Kan Bağış Merkezinin uzman personeli tarafından gerçekleştirilen ön kan testleri ve tansiyon ölçümlerinin ardından kan bağışları yapıldı. Yönetici ve personeller kan bağışı ile ihtiyaç sahiplerine yönelik katkılarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

PERSONEL KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Kampanya kapsamında İSU Genel Müdürlüğü bünyesinden yönetici ve personel kan bağışında bulundu. Kan bağışı dolayısıyla İSU personellerine teşekkürlerini ileten Kızılay yetkilileri gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. İSU Genel Müdürlüğü bünyesinde Kızılay’a destek amaçlı kan bağışı kampanyası belirli periyotlar halinde devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.