SON DAKİKA
Hava Durumu

Gölcük ve İzmit’te Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Gölcük ve İzmit’te Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Gölcük ve İzmit’te Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Gölcük ve İzmit’te Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

 

Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretler yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımız tarafından bugün de Gölcük ve İzmit ilçelerimizde 20 haneyle hemhal olundu, yerinde incelemeler yapıldı.

İzmit İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi
 

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, bugün İzmit ilçemizde ikamet eden 1 Şehit ailesi ile 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. 

Gölcük İlçemizde Ziyaretler Gerçekleştirildi

Gölcük ilçemizde ikamet eden 1 Şehit ailesi ile 9 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, ailelerin taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. 

Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ulusoy, gereken ne varsa yapılacağını belirterek Vali Yavuz’un selamlarını iletti.

Şehitlerimizin Emanetleri Ziyaret Edildi

 

Şehidimiz Jandarma Onbaşı Mustafa Culup’un İzmit ilçemizde ikamet eden yakınlarını ziyaret eden, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, şehidimizin emanetlerine sabırlar diledi.

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy da Gölcük ilçemizde Şehidimiz Polis Memuru Mehmet Ayaz’ın emanetlerini ziyaret ederek: “Vatanı için canını feda eden şehitlerimizin emanetlerinin yanında olup sıkıntılarını gidermek bizim için bir görev ve onurdur.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten şehitlerimizin emanetleri: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcılarımız, çocuklara da hediyeler verip onları sevindirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.