SON DAKİKA
Hava Durumu

Hii Kids Park Yahya Kaptan’da açıldı

Hii Kids Park Yahya Kaptan’da açıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2022 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2022 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Hii Kids Park Yahya Kaptan’da açıldı

Hii Kids Park Yahya Kaptan’da açıldı

İzmitli çocuklar için kocaman eğlenceli, hijyenik ve güvenli oyun parkı Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi No:17 İzmit adresinde (Ayköşe Pastanesi ilerisi File market üzerinde) hizmete açıldı. 

0-12 Yaş çocuklara özel hazırlanan oyun parkında kullanılan tüm oyuncaklar dünya kalitesinde en sağlıklı malzemelerden seçildi. Alanda düzenli havalandırma ve dezenfektana özellikle dikkat ediliyor. 

Otizmli ve engelli çocuklara 

ücretsiz hizmet vermeyi hedefliyoruz 

Hii Kids Park’ın aynı zamanda çok özel bir amacı olduğunu belirten  kurum müdürü Mine Yaşar ; “Marka adımız Hii Kids Park ancak resmi ünvanımız, bu oyun parkını ‘Yiğit’ isimli otizmli bir yavrumuzun adına açtık. Yiğit Çocuk Eğlence Merkezi ailesi olarak amacımız; otizmli ve diğer engelli çocuklarımızın bu alandan ücretsiz faydalanabilmesini sağlamak. Bir sosyal sorumluluk amacı ile çıktığımız bu yolda dezavantajlı çocuklarımızın topluma daha fazla katılmalarını sağlayabilmek ve otizmli bireylerin hayatına dokunmayı kendimize görev edindik.  

Apartman çocuklarına 

Eğlenceli oyun parkı 

Şehirleşmenin kaçınılmaz sorunu apartman çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu büyüyebilmeleri için büyük ihtiyaç olan oyun parkı, bir ihtiyacı karşılayacak.  İşletmemizde çocukların kendi yaratıcılıkları ve fiziksel güçlerini kullanarak oynayabilecekleri oyuncaklara yer verdik.  Tüm oyun parkurları maksimum güvenlik, maksimum eğlence prensibi ile seçildi. Tüm ürünler dünya kalite standartlarından ödün vermeyen markalardan tercih edildi.  Günlük temizlik standartlarının dışında oyuncaklarımız için buharlı makineler ile dezenfekte edilecek. 

Oyun sırasında çocuklara eşlik edecek oyun ablalarımız  çocuk gelişimi eğitimi almış bireylerden oluşuyor. Kafemizde yer alan gıdalar  özenle seçilmektedir.  Kafemizde sosyal hayata kazandırmak amaçlı otizmli bireyler istihdam edildi. 

Bu iş modeli sürecimiz sonunda elde edilen tüm bilgiler gerek kamuoyu gerekse özel sektör ile paylaşılarak sürdürülebilir bir iş modeli haline dönüştürmeyi hedefledik.   Çıktığımız bu yolculukta değerli Kocaeli halkının da destek ve anlayışı ile başarılı olacağımıza inanıyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.