SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜGVA'DA 2.YAZ KAMPI BAŞLADI

TÜGVA'DA 2.YAZ KAMPI BAŞLADI

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2015 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2015 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
TÜGVA'DA 2.YAZ KAMPI BAŞLADI
 TÜGVA'DA 2.YAZ KAMPI BAŞLADI
 
Geçtiğimiz günlerde yaz kamplarına başlayan Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği, kamp faaliyetlerini farklı öğrenci grupları ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Gençlerin ilmi ve manevi gelişimine önem veren TÜGVA Kocaeli, lise öğrencileri için 3 günlük yeni bir kamp programı daha gerçekleştirdi.
 
HEM EĞİTİM HEM SOSYAL FAALİYET
 
TÜGVA Kocaeli Kadın ve Aile Koordinatörlüğü’nün gerçekleştirdiği 2.Yaz Kampı Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelikti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şubesi’ne bağlı Karaaslan Kamp Tesisleri’nde gerçekleştirilen kampta verilen eğitimler, sohbetler ve sinevizyon gösterimleri ile dolu dolu geçti. Kampta Dava Şuuru, Bilinçli Müslüman Olma, İslam Coğrafyası (Filistin-Arakan-Etiyopya) gibi konularda önemli sunumlar yapıldı. Öğrenciler aynı zamanda paintball ve doğa yürüyüşü ile eğlenceli vakit geçirdiler. Yılın yorgunluğunu bu kampta atan öğrenciler, düzenlenecek bir sonraki kampı heyecanla beklediklerini belirttiler.
 
TÜGVA KOCAELİ'DEN YAZ OKULU
 
TÜGVA kısa bir sürede yapmış olduğu tiyatrolar, sohbetler, kurslar, etütler ve vakıf binasında verilen sosyal hizmetler gibi birçok faaliyete imza atarak gençlerin her geçen gün ilgisini çekiyor. En son duyurusunu yaptığı ve 10-16 yaş arası öğrenciler için 15 Haziran'da başlayacak olan Yaz Okulu ile öğrencilere kaliteli eğitim ve kaliteli eğlence imkanı sunmayı hedefliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.