SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlü: Düne göre daha hazır ve kararlıyız

Özlü: Düne göre daha hazır ve kararlıyız

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Özlü: Düne göre daha hazır ve kararlıyız

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. İlçeye yapılacak yatırımlar üzerine konuşan Başkan Özlü, “Düne göre daha hazır ve kararlıyız” dedi.

Özlü: Düne göre daha hazır ve kararlıyız

GÖNÜL BAĞLARINI KUVVETLENDİRDİ

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M.Yasin Özlü, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hemşehrilerinin taleplerini dinledi, gönül bağlarını kuvvetlendirdi. Bahçecik Halk Buluşması sonrası derneği ziyaret eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'ye; AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları eşlik etti.

“TALEPLERİ HEP YERİN GETİRDİK”

Dernek Başkanı Ali Sivri, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yasin Özlü, geçen 5 yıllık süreçte yaptığı hizmet ve eserlerden bahsederken gelecek 5 yıllık projelerini anlattı. Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği ile seçimden seçime değil, her zaman ve her yerde temas halinde olduklarını vurgulayan M.Yasin Özlü, “Bahçecikli komşularımızdan gelen talepleri her zaman yerine getirmek için büyük gayret gösterdik. İlk göreve geldiğimizde bizden Bahçecik Spor Kulübümüzün futbol sahasının düzenlenmesi, saha zeminin yenilenmesi ve tesis binalarının yenilenmesi talebi yapılmıştı. İlk yaptığımız işlerden bir tanesi bu oldu” dedi.

“DAHA TECRÜBELİ VE GÜÇLÜYÜZ”

Yasin Özlü şöyle devam etti: “Allah nasip ederse bizden istenen yeni talepleri hep birlikte yeni süreçte de yerine getireceğiz. Bahçecikli komşularımızın isteklerini hemen hemen hepsini Bahçecik'e kazandırmış olacağımıza inanıyorum. Bunların hepsini yapabilecek kabiliyetimiz var, insan kaynağımız var, mali gücümüz var. Düne göre biz daha hazırız ve kararlıyız. Hamdolsun bilgi birikimimiz, tecrübemiz ve daha güçlü bütçemizle daha büyük projeleri, daha büyük işleri yapabilir hale geldik. Sadece yol yapan değil, sadece park yapan değil, yaptığı parklar ve yollarla övünen değil, insana yaptığı hizmetlerle, gençlere, kadına ve aileye yaptığı hizmetlerle, insanın gönlüne dokunan hizmetlerle öne çıktı.

“BİRÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Bahçecik’in kadim ve şanlı tarihini gün yüzüne çıkaracak birçok güzel işler yaptık. Tarihi Osmanlı Çeşmesi'nin tescilini yaptırdık. Bahçecik'in girişine tarihi kahverengi tabelaları koydurduk. Ufak bir iş gibi duruyor ama önemli ve anlamlı bir işti bizim için. Tarih Yolu projemiz kapsamında Amerikan Koleji'nin restorasyonu konusunda sahipleri ile görüştük ve buranın yeniden restore edilip müze olarak turizme kazandırılması için önemli adımlar attık. 1915 yılında Ermeni çetelerince şehit edilen Hüseyin Kaptan Reis ve Ailesinin Şehitliği'ni yaparak ziyarete açtık. Kahraman atalarımızın bu cennet vatan topraklarımız için gösterdikleri kahramanca mücadeleyi, Başiskele'mizde nesilden nesile aktarmaya devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.