SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI TÜRKİYE 107.’Sİ

GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI TÜRKİYE 107.’Sİ

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI TÜRKİYE 107.’Sİ
 GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI
TÜRKİYE 107.’Sİ
Bölgemizin tercih edilen seçkin eğitim kurumlarından Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi 2016 LYS sınavında büyük başarı elde etti.
Kurulduğu 2008 yılından beri sosyal ve sportif alanında  Kocaeli ve Türkiye dereceleri  ile öne çıkan  okul artık Akademik alanında da Türkiye başarısı elde etmenin mutluluğunu yaşıyor.
Geçen hafta açıklanan LYS sınav sonuçları ile kitlesel bir başarının yanı sıra bireysel olarak da Türkiye geneli başarısı elde etti. Açıklanan LYS sonuçlarına göre bu sene ilk  mezununu  veren Anadolu Lisesi  öğrencisi ŞAMİL KAYA Türkiye 107.’si.  Bu yıl son mezunlarını veren Genel Lise öğrencisi  AHMET CENK ÇETİNDAĞ’ise Tüekiye 1037.oldu.
Konu İle ilgli açıklama yapan Okul Müdürü Adem ŞİT : “ Bu başarı tesadüf değildir.Seçkin ve fedakar bir öğretmen  kadromuz var. 1500’e yakın öğrenci kapasitesi ile bölgenin en kalabalık okulu olmamıza rağmen. Öğrencilerimize yaptığımız etkili rehberlik çalışmalarıyla  9. Sınıftan itibaren doğru çalışma yöntemi ve seçeceği alanı erken belirleme bu başarıyı ortaya çıkarmaktadır. Öğrencilerimizi kutluyorum. Emeği  geçen bütün öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geleceğe dair iddiası olan bütün öğrencilere kapımız açıktır.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.