SON DAKİKA
Hava Durumu

Gebze Dicle Caddesi’nde yol konforu tamam

Gebze Dicle Caddesi’nde yol konforu tamam

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Gebze Dicle Caddesi’nde yol konforu tamam

Vatandaşlara güvenli, konforlu ve kaliteli ulaşım olanağı sunan Büyükşehir, Gebze Dicle Caddesi’ni pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu

Gebze Dicle Caddesi’nde yol konforu tamam

 

Kocaeli genelinde yeni yol, köprü ve kavşak yatırımlarının yanında mevcut yollardaki sağlamlaştırma çalışmalarını da aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gebze Yenikent Mahallesi’nde

bulunan Dicle Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturdu. Bir süre önce paletli asfalt kazıma makinesi ile eskimiş ve yer yer çökmelerin olduğu eski asfaltı kazıyan Büyükşehir ekipleri, 1. kat asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak bölgede yol konforunu önemli ölçüde artırdı.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bin 600 metre uzunluğundaki Dicle Caddesi’ne ilk olarak 7 bin 600 ton PMT malzemesi serdi. PMT serimi sonrasında yaklaşık 5 bin 700 ton binder asfalt tabakasının serimini gerçekleştiren Büyükşehir, hem yayaların hem de şehir merkezine ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne gidecek araçların önemli bağlantı güzergahlarından biri olan Dicle Caddesi’ni yapılan çalışma ile baştan sona yeniledi.

ORTA REFÜJ İMALATI

1.kat asfalt işlemini gerçekleştiren ekipler, 2.kat asfalt işlemi için ise beklemede. İhtiyaç ve talep üzerine caddenin 400 metrelik kısmına orta refüj imalatı yapacak olan ekipler, kaldırımların bozuk yerlerini de onardıktan sonra caddeye ikinci kat asfalt serimini gerçekleştirecek. Bölge halkı, cadde yolunu otoyol görünümüne kavuşturarak hem araç hem de yaya ulaşımını rahatlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.