SON DAKİKA
Hava Durumu

Söğüt, “Alt ve üstyapısı güçlü bir Körfez için çalışıyoruz”

Başkan Söğüt, “Alt ve üstyapısı güçlü bir Körfez için çalışıyoruz”

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2022 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2022 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Söğüt, “Alt ve üstyapısı güçlü bir Körfez için çalışıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Başkan Şener Söğüt, STK buluşmaları kapsamında Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği’ne konuk oldu. Altyapı çalışmalarına da değinen Başkan Söğüt, “Altyapı sonrası da üstyapıya hızlıca geçiyoruz” dedi

 

Başkan Söğüt, “Alt ve üstyapısı güçlü bir Körfez için çalışıyoruz”

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek hem yapılan hem de yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Söğüt son olarak Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği’ne konuk oldu. Başkan Söğüt dışında AK Parti İl Yöneticisi Fehmi Öztürk, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran da toplantıda yer aldı.

 

SOHBET ORTAMINDAYDI

Yağmurdereliler Dernek Başkanı Kadir Er’in ardından AK Parti İl Yöneticisi Fehmi Öztürk, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna da kısa birer konuşma gerçekleştirdi. Başkan Söğüt ise önce ülke gündemine ardından da Körfez’de hayata geçirilen projelere değindi. 20 yıldır AK Parti iktidarı ile ülkenin büyük kazanımlar elde ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Bunda en büyük emek Tabiki Cumhurbaşkanımızın.

 

ASLA DURMADIK, YORULMADIK

Eskiden 1-2 yıl iktidarda kalan partiler hemen yıpranırdı. AK Parti ise 20 yıldır iktidarda. Halkımız bizlere inandı, inancı da boşa çıkmadı. Çünkü biz hiçbir zaman hayal vaat etmedik. Yapabileceklerimizle halkımızın karşısına çıktık ve yaptık” dedi. Yerelde de önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Söğüt, “Bakanlıklarımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 3 yılda sadece Körfez’e 1 milyar TL’lik yatırım yaptık.

 

400 DÖNÜMLÜK ALAN

Ulaşımdan çevreye, altyapıdan spora kadar bir çok projeye başladık. Her geçen gün de yenilerinin startını veriyoruz. Kapalı spor salonumuz için ihale günü bekliyoruz. Yarımca Kent Meydanımızı da bu dönem yapacağız. Sahillerimiz çok güzel oldu. Hereke’deki sahil parkı gerçekten mükemmel. İlimtepe’ye 400 dönümlük bir millet bahçesi kazandıracağız.

 

ZORLUKLAR ELBET YAŞANIYOR

Bizi en fazla zorlayan ise altyapı çalışmaları oldu. Gerçekten zor ve zahmetli bir çalışma. 450 metrelik hat yenileniyor. Tabi ister istemez vatandaşlarımız zorluklar yaşıyor. Bizlere de bunu aktarıyorlar. Bizler de bunu en aza indirmek için İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ile birlikte hareket ediyoruz.

 

ÇOK GÜZEL OLACAK

Bazı bölgeleri tamamladık ve hızlıca asfaltını yaptık. Gerçekten çok güzel bir görüntüye büründü. Sadece asfaltda değil o cadde ve sokaklardaki kaldırımları da yeniledik. Bittiğinde alt ve üstyapısı güçlü bir Körfez olacak” dedi. Başkan Söğüt daha sonra vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı. Projeler hakkında bilgiler aktardı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.