SON DAKİKA
Hava Durumu

MIZRAK; ‘TEKRAR HİZMETE TALİBİZ’

Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak ile Şirinyalı Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü Gazetemizi ziyaret ettiler

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
MIZRAK; ‘TEKRAR HİZMETE TALİBİZ’

Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak ile Şirinyalı Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü Gazetemizi ziyaret ettiler, yapılacak olan yerel seçimlerde hizmetlerin kesintiye uğramaması için tekrar aday olduklarını açıkladılar. Mahalle sakinlerinden gelen yoğun istek üzerine aday olduklarını belirten iki muhtar, bu güne kadar çok önemli hizmetlere imza attıklarını, aynı hizmetlerin daha fazlasının yeni dönemde de devam etmesi için aday olduklarını söylediler.

MIZRAK, ‘ KESİNTİSİZ HİZMET İÇİN ADAYIM’

Görev yaptığı 5 yıllık süre içinde önemli hizmetlere imza attıklarını, gece-gündüz demeden mahalle sakinlerinin hizmetinde olduklarını belirten Mızrak, ‘ Bugüne kadar mahallemizde birlik ve beraberlik içerisinde, gece-gündüz demeden sizler için çalıştık. Mahallemize en iyi hizmeti sunmak adına gayret gösterdik ve önemli hizmetleri mahallemize kazandırdık. Sizlerle birlikte, mahallemizin kalkınması ve gelişmesi için çaba sarf ettik. Mahallemize yeni hizmetlerin gelmesini sağlamak ve var olan hizmetlerin kesintiye uğramaması için tekrar muhtarlık için adaylığımı koyuyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle, daha da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de mahallemiz için el birliğiyle çalışarak, mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Sizlerin ihtiyaçlarına duyarlı, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceğim. Desteklerinizle birlikte, mahallemizi daha güzel yarınlara taşımak için birlikte el ele çalışacağımıza inancım sonsuz. Verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, mahallemize daha nice güzel hizmetleri birlikte getireceğimiz günleri sabırsızlıkla beklerim.” dedi.

ÜNLÜ, ‘ YİNE ADAYIM’

Şirinyalı Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ise, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine yeniden aday olduğunu, hizmetlerin kesintiye uğramadan devam etmesi için var gücüyle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışacağını söyledi. Ünlü, “zun yıllardır mahallemizin muhtarlık görevini büyük bir sorumlulukla sürdürdüm. Mahallemizin kalkınması ve gelişmesi adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Bugüne kadar sizlerle birlikte geçirdiğimiz bu süreçte, mahallemizin daha da güzel bir yer olması için var gücümüzle çalıştık. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine ve sizlerin güveniyle, Şirinyalı Mahallesi Muhtarlığı için bir kez daha aday olma kararı aldım. Geçmişte elde ettiğimiz başarıları devam ettirmek, mahallemizin hizmetlerinde kesinti yaşanmamasını sağlamak adına, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için buradayım. Yaptığımız hizmetlerin devamı için, mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlı, katılımcı bir yönetim anlayışıyla çalışmaya devam edeceğim. Sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşabilmek için var gücümle çalışacağımı belirtmek isterim. Desteklerinizle, Şirinyalı Mahallesi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte el ele çalışacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar bana gösterdiğiniz güven için şükranlarımı sunar, bu süreçte de desteğinizi beklerim.”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.