SON DAKİKA
Hava Durumu

LEVENT UYSAL’IN 3. KİTABI “AYDINLIK TOPRAKLAR” ÇIKTI

Yazar Levent Uysal’ın Üçüncü Kitabı “Aydınlık Topraklar” çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
LEVENT UYSAL’IN 3. KİTABI “AYDINLIK TOPRAKLAR” ÇIKTI

Yazar Levent Uysal’ın Üçüncü Kitabı “Aydınlık Topraklar” çıktı. 2013 yılında ilk kitabı olan “Güneşin Battığı Yer” isimli kitabından sonra 2022 yılında da “İnsan Tozu” isimli kitabını okuyucularıyla buluşturmuştu. Evrensel, sıra dışı ve farklı bakış açıları gözeterek kurgusal romanlar lazan Yazar Levent Uysal, üçüncü kitabı “AYDINLIK TOPRAKLAR’ı da okuyucuları ile buluşturdu.  Aynı zamanda kendi 2000 yılında kendi kurduğu UÇEL YAPI İnşaat Şirketi’nin de hem işletmeciliğini hem de İnşaat mühendisliğini yapıyor.

YAZAR LEVENT UYSAL KİMDİR?

“21.01.1967 yılında Karabük’te doğan Levent Uysal. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. 1990 yılında İ.T.Ü. Sakarya meslek yüksekokulu inşaat bölümünden mezun oldu. Tarih, antropoloji ve arkeoloji konularına merak duyarak ilk kitabı “Güneşin battığı yer” 2012 yılında yayınlandı. İkinci kitabı “İnsan tozu” bilim kurgu tarzında yazdı. 2024 yılında tarihi roman tarzında “Aydınlık Topraklar” adlı eseri yazdı.  

Levent Uysal; Evrensel, sıra dışı farklı bakış açıları ile kurgular kurarak bu tür kitaplar yazmayı seviyor. Bilimsel verilerden faydalanmanın yanında veri olmayan konularda hayal gücü ile kurgu üretiyor.  2000 yılında Maşukiye’de kurduğu UÇEL YAPI İnşaat Şirketi halen devam etmektedir.  Evli ve 2 çocuk babası Levent Uysal, yazarlığın ve ve İnşaat Mühendisliği’nin yanında tenis oynuyor, kayak yapıyor ve uzun süreli Trekking Gezileri ile Kamp yapmayı, Doğa ile başbaşa kalmayı seviyor. Doğa ananın öğretilerine öncelik veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.