SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfez’de caddeler yenileniyor

Körfez’de caddeler yenileniyor

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2022 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2022 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfez’de caddeler yenileniyor

Körfez Belediyesi, altyapısı biten cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Bu kapsamda Başkan Söğüt de Ağadere Caddesi Çeşme Sokak’taki çalışmaları yerinde inceledi

 

Körfez’de caddeler yenileniyor

Körfez Belediyesi, altyapısı biten cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor.Alt ve üst yapısı yenilenen Ağadere Caddesi dışında oraya çıkışı sağlayan bağlantılı cadde ve sokaklar da yeniden düzenleniyor. Başkan Şener Söğüt de çalışmaların hız kazandığı Ağadere Caddesi Çeşme Sokak’ta incelemelerde bulundu.

ÖRNEK CADDELER OLUYOR

 “Şehrin dört bir yanında gündüz-gece vatandaşlarımıza hizmet götürmek için çalışıyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Kırsal alanlarda sürdürdüğümüz sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarımızın yanı sıra şehir merkezinde de çalışmalarımız devam ediyor. Ağadere Caddesimiz altyapısı, üstyapısı ve ışıklandırmaları ile gerçekten çok güzel oldu.

TEK TEK YENİLİYORUZ

Şimdi bağlantılı cadde ve sokakları da yeniliyoruz. En kısa sürede ilçemiz genelindeki cadde ve sokakları yeni çehresine kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. Başkan Söğüt daha sonra Çeşme Sokak’taki çalışmaları yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.