SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfez Belediyesi Parkları Yeniledi

Körfez Belediyesi Parkları Yeniledi

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfez Belediyesi Parkları Yeniledi
 Körfez Belediyesi Parkları Yeniledi
Körfez Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parklara, ortak yaşam alanlarına çevre düzenlemesi yaparak şehre estetik bir görünüm kazandırıyor. 

 
Ortak Yaşam Alanlarına Bakım-Onarım Çalışması
Körfez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelindeki parklar için startını verdiği bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Körfez genelinde bulunan tüm parklarda bir dizi çalışma başlatan ekipler, ortak yaşam alanları ve parklara, bordür döşeme, parke taşı döşeme, sulama sistemi döşeme, çimlendirme, bordür, çevre duvarı, oyun grupları boyanması, yeni oyun grupları kurulması, fitness aletleri konulması, 40 m2 mini basket sahası yapımı ile örnek çalışmalara imza atıyor. Körfez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda, parkları ve ortak yaşam alanlarını daha modern bir görünüme çevirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.




Körfezlilerin daha rahat ve modern şartlarda vakit geçirebilmeleri için, parklarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız yürüten Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Yeni parke taşları döşenen parklarda vatandaşların rahat bir şekilde oturup dinlenebilecekleri bankların yenilendiğini, yeni çocuk oyun guruplarının kurulduğunu, yeni fitness aletlerinin konulduğunu, basket sahası yapımı gibi birçok alanda çalışmaların devam ettiğini belirtirken, ilçe genelindeki parklarda mevsim şartları elverdiği sürece ihtiyaçlara göre bakım, iyileştirme ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.     


 
Vatandaşlardan Belediyeye Teşekkür 
Yaptığı her çalışma ile halkın büyük beğenisini toplayan Körfez Belediyesi, parklara ve ortak yaşam alanlarına bakım onarım çalışması yapmasıyla da Körfezlilerin takdirini kazandı. Konu ile ilgili vatandaşlar, “  Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Vatandaşını düşünen bir belediyeye sahibiz. Yapılan çalışmaları çok beğeniyor ve takdir ediyoruz. Allah Belediye Başkanımız İsmail Baran ve çalışma arkadaşlarından razı olsun “ ifadelerini kullandı. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.