Kafkas Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülay Kap’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
Haber Giriş Tarihi: 03.02.2025 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2025 16:48
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfez Kafkas Kültür Derneği, Abhaz kültürünü yaşatmaya yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Dernek binasında düzenlenen organizasyonda, Abhaz mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Haluj (Haluca) ikram edildi.
Kafkas Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülay Kap’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, hem geleneksel lezzetlerin tadına bakma hem de uzun sohbetlerle bir araya gelme fırsatı buldu.
Abhaz Kültürü Yaşatılıyor
Kafkas Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinlikte, Haluca’nın yapılışı ve kültürel anlamı hakkında da bilgiler paylaşıldı. Abhaz mutfağının önemli yemeklerinden biri olan Haluca’nın, nesilden nesile aktarılması gerektiğine vurgu yapıldı.
Katılımcılar, bu tür organizasyonların kültürel bağları güçlendirdiğini ve gelecek kuşaklara aktarma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Dernek yöneticileri ise benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ’NDE HALUCA BULUŞMASI
Kafkas Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülay Kap’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
Körfez Kafkas Kültür Derneği, Abhaz kültürünü yaşatmaya yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Dernek binasında düzenlenen organizasyonda, Abhaz mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Haluj (Haluca) ikram edildi.
Kafkas Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülay Kap’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, hem geleneksel lezzetlerin tadına bakma hem de uzun sohbetlerle bir araya gelme fırsatı buldu.
Abhaz Kültürü Yaşatılıyor
Kafkas Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinlikte, Haluca’nın yapılışı ve kültürel anlamı hakkında da bilgiler paylaşıldı. Abhaz mutfağının önemli yemeklerinden biri olan Haluca’nın, nesilden nesile aktarılması gerektiğine vurgu yapıldı.
Katılımcılar, bu tür organizasyonların kültürel bağları güçlendirdiğini ve gelecek kuşaklara aktarma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Dernek yöneticileri ise benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.
En Çok Okunan Haberler