SON DAKİKA
Hava Durumu

İlimtepe İlkokulu’nun Okuma Bayramı coşkusu

İlimtepe İlkokulu’nun Okuma Bayramı coşkusu

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
İlimtepe İlkokulu’nun Okuma Bayramı coşkusu

İlimtepe İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri okumayı söktü, öğrencilere yönelik Okuma Bayramı etkinliği yapıldı. Öğrencileri gösterisi de izleyenleri adeta büyüledi

İlimtepe İlkokulu’nun Okuma Bayramı coşkusu

İlimtepe İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı heyecanı yaşadı. Okul etkinlik salonunda gerçekleştirilen okuma bayramında şiirler okundu, şarkılar söylendi, gösteriler yapıldı. Etkinliğe; İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, Okul Müdürü Turgut Kızılkaya, Körfez Belediyesi Basın Yayın Müdürü Bülent Gülal, öğrenciler ve velileri katıldı. Etkinlikte öğrencilerin gösterileri ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

GELECEK SİZLERLE YÜKSELECEK

Sınıf öğretmenleri Emine Çıkla, İbrahim Yılmaz ve Yusuf Parlak’ın öğrencileri, etkinlikte şiirler okudu, şarkılar söyledi, gösteriler yaptı. Okul Müdürü Turgut Kızılkaya da öğrencileri tebrik ederek, “Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır. Okuma yazma öğrenmek, her türlü beceriye sahip olmaktır. Öğretmenlerinizle güzel bir süreci geride bıraktınız ve okuma yazmayı öğrendiniz. Sizleri tebrik ediyorum.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Bugün ve bundan önce de bizlere desteklerini esirgemeyen Körfez Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her zaman yanımızda oldu. Çocuklarımız için ne istesek yerine getirdi. Muhtarımız Kazım Bey de her zaman bizlerin yanında oldu. Başkanımız bugün katılamadı ama Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Bülent Gülal burada. Kendisine de teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Okul Müdürü Turgut Kızılkaya’nın konuşmasının ardından okuma-yazma öğrenen çocuklara hazırlanan belgeleri takdim edildi. Tören sonrasında da çocuklar şiirler okudu, gösterilerini gerçekleştirdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.