SON DAKİKA
Hava Durumu

ESGİN, ‘DOĞDUĞUM-BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

ESGİN, ‘DOĞDUĞUM-BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
ESGİN, ‘DOĞDUĞUM-BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

Azası Sayın Şükrü Turhan ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Çamhıtepe Mahallesi Muhtara adayı I Yasin Esgin; yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi; fikir alış verişinde bulundu.

Yasin Esgin , iki dönemdir mevcut mahalle muhtarının azası olarak hizmet verdiğini, aynı zamanda mahallede bulunan Camii derneğinin yöneticisi olarak vazife yaptığını belirterek, “ Ben mahallemin sorunlarını en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Doğma-büyüme Çamlıtepe Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Şimdi doğduğum, büyüdüğüm mahalleme, muhtar olarak hizmet vermek istiyorum. Mahallemi çok iyi tanıyan, mahalle halkı tarafından sevilen aza ekibimle gece-gündüz demeden çalışacağım. “dedi.

Yasin Esgin yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“ Ben Yasin Esgin, sizlerin hizmetinde olabilmek adına Çamhıtepe Mahallesi Muhtarlığı için adaylığımı açıklamak istiyorum. İki dönem boyunca mahallemizin azası olarak görev yaptım ve aynı zamanda mahallemizin önemli bir kurumu olan Camii Derneği'nin yöneticiliğini üstlendim.

Doğma-büyüme Çamhıtepe Mahallesi'nde, sokaklarında oynayarak büyüdüm. Bu mahallenin her bir sokağını, her bir ağacını, her bir köşesini içten bir şekilde tanıyorum. Bu mahallenin benim için özel bir yeri var, çünkü bu topraklarda büyüdüm ve hayatımın birçok anısını burada biriktirdim.

Mevcut muhtarlık görevini iki dönem boyunca azası olarak yerine getirdim. Ayrıca Camii Derneği'nin yöneticisi olarak da mahallemizin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulundum. Bu süreçte mahallemizin karşılaştığı sorunları yakından takip ettim ve çözüm önerileri geliştirmeye çalıştım.

Şimdi, mahallemi daha ileriye taşımak, yaşanabilir bir çevre oluşturmak ve sizlerin daha huzurlu bir hayat sürmenizi sağlamak adına muhtarlık için adaylığımı koyuyorum. Sizlere söz veriyorum ki, ben ve aza ekibim gece-gündüz demeden mahallemiz için çalışacak, sorunlarınızı dinleyecek ve çözümler üreteceğiz.

Mahallemizin daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha güzel bir yer olması için birlikte çalışmak ve birlikte başarmak istiyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle Çamhıtepe Mahallesi'ni birlikte yönlendireceğimiz bu yeni dönemde, mahallemizin daha da gelişeceğine inancım tam. Desteklerinizi bekliyor, birlikte daha aydınlık bir geleceğe yürüyebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum.”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.