SON DAKİKA
Hava Durumu

Erzurumlular Vakfı başarıyı ödüllendiriyor

Erzurumlular Vakfı başarıyı ödüllendiriyor

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Erzurumlular Vakfı başarıyı ödüllendiriyor

Erzurumlular Vakfı başarıyı ödüllendiriyor

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, başarılı sporcuları ve kentimize değer katan isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak vakıf yönetimi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulda Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimine seçilen Körfez Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kickboks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olarak gururumuz olan Betül Kaya’yı belirledi.

ÖNAL TEBRİK ETTİ

Gerçekleşen buluşma sırasında Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel ve vakıf yönetiminin de hazır bulundu. Buluşma sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim ederken, kulüp başkanı Kılıç’ı da federasyon yönetimine girmesi dolayısıyla kutladı.

ÖNAL TEBRİK ETTİ

Öte yandan dünya üçüncüsü olan Betül Kaya’nın hediyesini ise Erzurumlular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel verdi. Konukları ile yakından ilgilenen Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Şehrimizin ve ülkemizin adının duyurulmasına katkı sağlayan tüm değerlerimizin her zaman yanında ve destekçisiyiz. Bu vesile ile başarılı çalışmaları dolayısıyla sevgili dekanımız Süreyya hocamızı, KASKF yönetimine giren hemşehrimiz Muhammed Emin kardeşimizi ve bronz madalya ile gururumuz olan evladımız Betül’ü tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.