SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Söğüt’ten hacılara ziyaret

Başkan Söğüt’ten hacılara ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Başkan Söğüt’ten hacılara ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifelerini yerine getirerek kutsal topraklardan yurda dönen Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etti. Küçük de birer hediye takdim etti

Başkan Söğüt’ten hacılara ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifelerini yerine getirerek kutsal topraklardan yurda dönen Körfezli hacıları evlerinde ziyaret etti. Körfez’den kutsal topraklara giden ve hac vazifesini yerine getirerek geri dönen hacıları evlerinde ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, salgın dolayısıyla Müslümanların kutsal topraklara hasret kaldığını, bu sene bu özlemin sona erdiğini belirtti.

ALLAH KABUL EYLESİN

Başkan Söğüt, “İki yılın ardından vatandaşlarımız yeniden hac farizasını gerçekleştirmek için kutsal topraklarla buluştu. Körfez’den de vatandaşların kutsal topraklara gitti ve ibadetlerini tamamlayarak geri döndü. Rabbim yaptığınız ibadetleri kabul eylesin.  Bu kutsal vazifeyi yerine getirmek isteyen herkese nasip etsin” dedi.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Son iki günde kutsal topraklara giderek dönen 15 hacıyı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, ayrıca hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden Yaşar Sönmez için de eşi Emine Sönmez ve oğlu Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez’e ziyarette bulundu. Başkan Söğüt’e ziyaretlerde Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da eşlik etti.

Başkan Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden Yaşar Sönmez için de eşi Emine Sönmez ve oğlu Yasin Sönmez’e ziyarette bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.