SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Söğüt aşure dağıttı

Başkan Söğüt aşure dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2022 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Başkan Söğüt aşure dağıttı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Tütünçiftlik viyadük altında kurulan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Başkan Söğüt aşure dağıttı

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, birlik ve beraberliğin kenti Körfez’de de yaşandı. Tütünçiftlik Viyadük altında kurulan stantta,

Belediye Başkanı Şener Söğüt vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve meclis üyeleri de eşlik etti.

DAYANIŞMA VE BEREKETİN SİMGESİ

Aşure dağıtımı esnasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugün üç farklı noktada binlerce hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

3 BİN KASE AŞURE DAĞITILDI

Körfez’de Tütünçiftlik viyadük altında oluşturulan aşure standında; 3 bin kase aşure dağıtıldı. Körfez halkı yapılan ikramlar sebebiyle Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye personeline teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen dağıtım, Mimar Sinan Mahallesi’nde de gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.